Pizzeria med A-läge i Varberg (ID: 1474)

location Varberg - Halland

Din intresseanmälan har skickats

Restaurang - PizzeriaMat & dryck

Prisidé

0,85 Mkr

Resultat

Vinst

Area

150 m2

Hyra

24000 kr/mån

Platser inomhus

35 st

Platser utomhus

80 st

Öppettider

11-21

Beskrivning av Pizzeria med A-läge i Varberg (ID: 1474)

Pizzeria till salu med ett lyckat koncept, med A-läge på gågata i Varberg. Det finns också möjlighet att ansöka om rättigheter för öl och vin. Man har dubbla uteserveringar, en på innergård och en på gågatan, båda med cirka 40 sittplatser. Inomhus finns det cirka 35 sittplatser. Lokalen är 150 kvm och hyran är 24 000 kr per månad, momsbefriad. Omsättningen är just nu cirka 5 000 kr per dag (högre på sommaren).

Alla apparater och utrustning är fräscha och är i mycket gott skick, superfräscht kök. Kyl och frys finns. Skyltfönster ut mot gatan med många förbipasserande och turister på sommaren. Uteserveringen lockar till sig mycket folk.

Rörelsen är mycket bra skött och har god lönsamhet med goda utvecklingsmöjligheter på bästa läge. Öppettiderna är 11–21 alla dagar. Säljes på grund av tidsbrist då ägaren har andra verksamheter också.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 850 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer