Pizzeria i Kungsör oms 1,9 MSEK (ID: 1447)

location Kungsör - Västmanland

Din intresseanmälan har skickats

Restaurang - PizzeriaMat & dryck

Omsättning

1,9 Mkr

Prisidé

0,72 Mkr

Resultat

Vinst

Area

78 m2

Hyra

6500 kr/mån

Platser inomhus

24 st

Platser utomhus

9 st

Beskrivning av Pizzeria i Kungsör oms 1,9 MSEK (ID: 1447)

Nu säljs en omtyckt och väletablerad pizzeria med centralt läge i Kungsör. Pizzerian erbjuder en välskött och fräsch lokal med många boende och företag i området. Man har haft ett stort fokus mot kundnöjdhet och kvalitet, vilket har bidragit till en lyckad verksamhet.

Det finns totalt 24 sittplatser inne och en uteservering på sommaren med 9 platser. Lokalen är på 78 kvm, hyran är 6 500 kr per månad exkl. moms. Stabil omsättning, 2021 var omsättningen totalt cirka 1,9 MSEK. Öppettider: tisdag-fredag 16-21, lördag 12-21, söndag 16-21, måndagar stängt.

Man kan utöka verksamheten, samt marknadsföra sig mer. För en idérik person eller familj finns här ett ypperligt tillfälle med utvecklingsmöjligheter och ett stort kundunderlag att bearbeta. Fräsch lokal med bra inventarier i övrigt.

Pris: 720 000 kr.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer