Obj. nr. EH-5012 E-handel med ca 80 000 produkter inom VVS, el, bygg & trädg

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

22,5 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Obj. nr. EH-5012 E-handel med ca 80 000 produkter inom VVS, el, bygg & trädg

Välkommen till ett fantastiskt tillfälle att ta över ett väletablerat och framgångsrikt e-handelsföretag inom vvs, el, bygg & trädgård! Med en affärsidé som sätter kundernas husdrömmar i centrum, har företaget blivit en kvalitetsleverantör av ett brett utbud av produkter. Från början enbart B2C försäljning, men idag också en stor del B2B-kunder.

Företaget har en rad unika fördelar som gör det till det självklara valet för kunderna. Med Pricerunner köpskydd, snabba leveranser och upp till 30 års garanti kan kunderna vara säkra på att det är tryggt att handla här. Dessutom är det enkelt att beställa och här erbjuds hjälp av kunnig support när kunderna behöver.

Ett kalkylverktyg räknar ut vad och hur mycket som behövs till respektive projekt så att kunder kan fokusera på att förverkliga sina husdrömmar. Med alltid bra priser och kvalitetsprodukter kan man stolt känna att man erbjuder valuta för pengarna.

Med ett brett sortiment på ca 80 000 artiklar av välkända varumärken inom produktområdena VVS, EL, BYGG, VERKTYG, BELYSNING, TRÄDGÅRD och ARBETSKLÄDER har företaget allt som behövs för att förverkliga projekt. Drop ship-leveranser från tillverkarnas och grossisternas egna lager, samt ett eget transit- & returlager, gör att kunderna kan få sina produkter snabbt och enkelt. Och det bästa av allt är att verksamheten kan bedrivas från vilken ort eller land som helst.

Företaget ökade omsättningen med ca 30% 2022 och med stort potential för tillväxt genom ökad marknadsföring och SEO-arbete finns det en enorm möjlighet att ta företaget till nästa nivå. Kunderna ger höga betyg till företaget, och det finns en ständigt ökande andel återkommande kunder, framförallt från företag. Företaget har också ett stort mailregister på ca 10.000 kunder som aktivt väljer att få nyhetsbrev. Affärssystemen är AtWork som är kopplat till Fortnox. AtWork är ett unikt affärssystem P&P som ger konkurrensfördelar och minimerar administration, samt levererar mycket god internkontroll

Kort sagt, här har du chansen att ta över ett e-handelsföretag med en stark affärsidé, hög kundnöjdhet, och enorm potential för tillväxt.

FAKTA

Objekt.nr: EH-5012
Bransch: E-handel
Ort: Malmö. Flyttbar!
Omsättning: ca 22,5 miljoner 2022
Begärt pris: Ring för info!

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare:
Paulina Holmgren

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Old Brokers

  Fråga Mäklaren

   Old Brokers

   Old Brokers

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer