Obj. nr. EH-5011: E-handel med toner, bäckpatroner och kontorsmaterial

location Karlstad - Värmland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

40 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Obj. nr. EH-5011: E-handel med toner, bäckpatroner och kontorsmaterial

Nu har möjligheten att äga en del av den växande marknaden för toner, bläckpatroner och kontorsmaterial presenterats. Detta objekt består av tre framgångsrika E-handelsbutiker med en sammanlagd omsättning på 40,8 mkr och en imponerande vinstmarginal på 70-80%.

Butikerna har en stark digital närvaro genom effektiv marknadsföring på Google Ads, affiliates och ett omfattande nyhetsbrev med över 100k prenumeranter. De har också värdefull data genom Google Analytics och en väl samordnad konverteringsspårning. Konverteringsfrekvens i digital annonsering ligger på en hög nivå på 8-9%. Kundservice erbjuds via internt supportteam med hjälp av Zendesk, medan leveranser sker från eget lager med ett egenbyggt system och tillförlitliga leverantörer från Tyskland, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.

Butikerna använder CMS-systemet CodeIgniter och har enkel fakturering via Svea Ekonomi, möjlighet att betala med betalkort och Swish och frakt genom Postnord. Bokföringssystemet är Fortnox med en smidig koppling direkt till butikerna.

Sociala medier har inte använts aktivt i dagsläget, men detta är en unik möjlighet att tidigt ta tillvara på ytterligare omsättningsmöjligheter direkt från tillträdesdagen.

Är du redo att ta över en växande och framgångsrik verksamhet? Kontakta oss idag för att lära dig mer om denna unika affärsmöjlighet.

FAKTA
Objekt.nr: EH-5011
Bransch: E-handel
Namn: Ring för info!
Ort: Karlstad. Flyttbar!
Omsättning: ca 40 miljoner
Resultat: Ring för info!
Begärt pris: Ring för info!

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare:
Philip Lindqvist-Malmgren

Old Brokers

Old Brokers

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Old Brokers

  Fråga Mäklaren

   Old Brokers

   Old Brokers

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer