Nils H. inarbetad restaurang och cateringverksamhet i Helsingborg

location Helsingborg - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

1996

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

3 st

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Area

366 m2

Hyra

26640 kr/mån

Platser inomhus

50 st

Platser utomhus

20 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

Restaurangen har öppet vardagar kl 11.30 - 13.30, stängt i juli månad. Cateringverksamheten har öppet året runt.

Beskrivning av Nils H. inarbetad restaurang och cateringverksamhet i Helsingborg

Nils H. inarbetad restaurang och cateringverksamhet i Helsingborg till försäljning.

Nils H. Restaurang AB är ett bolag som bedriver restaurangrörelse i Helsingborg sedan 1996.
Restauranglokalen kan tyckas ligga ”lite avsides” på Bergaområdet, men åren har visat att restaurangen och konceptet varit mycket framgångsrikt.
Nils H. värnar det gedigna och närproducerade i varje säsong och restaurangen har öppet för lunch och catering under de flesta av årets dagar, dock ej under sommarsemestern.

Hos Nils H. lagar man gärna husmanskost på idel skånska/svenska råvaror av bästa kvalitet. Det är här ni hittar den goda Äggakagan på menyn, som de flesta som har besökt Helsingborg genom åren har hört talas om!
Med den gedigna erfarenheten man samlat på sig under åren är man väl rustade för att ta sig an fester, arrangemang och event i alla storlekar. 10 personer på middag en fredagskväll, eller tusentals på veckolånga event. Ambitionen är att Nils H. och dess samarbetspartners ska vara det trygga alternativet för alla arrangemang, som exempelvis bröllop, studentmottagning, arbetsplatsträffar eller annat.
Nuvarande ägare, som drivit restaurangen själv sedan 2017, har nu bestämt sig för att sälja verksamheten efter många år som både kock och krögare. Under år 2024 passerar han dessutom ”65-års-strecket” och vill ägna mer tid åt familj och sina fritidsintressen.

Köparen tar över en fin verksamhet där man bara kan ”vrida om nyckeln” och fortsätta på den inslagna vägen, eller förändra och sätta sin touch på verksamheten. Säljarens önskemål är att ett tillträde äger rum omkring halvårsskiftet 2024.


TVÅ VERKSAMHETER
– EN RESTAURANG!

Nuvarande ägare äger och driver verksamheten själv, sedan år 2017. Tillsammans med sina tre anställda håller Peter Ekh verksamheten öppen året runt, dock med olika inriktning.

Lunchrestaurang
Lunchservereringen hålls öppen hela året, förutom under långhelger och sommarsemestern. Men räknar i genomsnitt med ett 50-tal gäster varje dag, gäster som uppskattar den vällagade husmanskost som restaurangen gjort sig känd för. Här serveras ingen ”Dagens rätt” men väl ett urval rätter som förändras från vecka till vecka. Nils H:s äggakaga är välkänd i hela regionen! Huvudsakligen äter man i den gemytliga matsalen, med plats för ett femtiotal sittande. Men många önskar även ”take-away”, vilket är smidigt eftersom det är så lätt att parkera alldeles utanför entrén.

Catering
Dock är det bolagets cateringverksamhet som står för större delen av omsättningen, ca 60 %. Dagligen körs det ut lunchportioner till företag och privatpersoner i Helsingborgsregionen men till största del består cateringverksamheten i att servera mat till bröllop, firmafester och större event. Inget event är egentligen för stort för Nils H, men vanligen överstiger inte antalet gäster 100 personer.
Här kommer det moderna, väl tilltagna och välutrustade köket till fin användning! I köket
finns gott om utrymme och all maskinell utrustning som behövs, dessutom är maskinparken modern och i ett gott skick. I lokalerna finns även tillgång till kylar och frysar som kommer väl till pass för planering och genomförande av stora arrangemang. För detta ändamål finns all utrustning i form av kylar, frysar, förvaringskärl, porslin och transportfordon.

Säljaren och personal på restaurangen vill inte bli kontaktade avseende försäljningen.
För frågor och information om verksamheten och för att erhålla vårt försäljningsprospekt, kontakta Sundsstaden.

Länk till annonsen på mäklarens sida

AH

Anders Hedenskog

Sundsstaden

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   AH

   Anders Hedenskog

   Sundsstaden

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer