Nära kajkanten i Lomma/ 4077

location Lomma - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Grundat

2015

Omsättning

2,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

130 m2

Hyra

17500 kr/mån

Platser inomhus

40 st

Platser utomhus

30 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

11.00 - 16.00

Beskrivning av Nära kajkanten i Lomma/ 4077

Efter 8 år så väljer nu ägarna att sälja sin verksamhet med full potential att antingen fortsätta på samma, framgångsrika sätt, eller att hitta annan inriktning.
Lokalen går att använda till mycket, dock ej restaurang med grillning eller fritering. Idag serverar man dagens lunch, småvarmt och framför allt hembakat.
En hel del catering får man iväg också.

Ägarna har redan sedan starten, satt verksamheten på kartan med adressen, och namnet Kajgatan 34. Man har skapat en väldigt trivsam och ljus miljö, inte bara med inredning utan även med en mycket positiv atmosfär vilket antalet stammisar tyder på

Läget är helt fantastiskt, snudd på unikt, alldeles vid kajkanten dit alla hittar.
Det bor och arbetar många människor i området, som är oerhört attraktivt, och under vår och sommar kommer många fritidsresenärer hit och stämningen blir lite kontinental.
Kajgatan 34 har 40 sittplatser inne och 30 på uteserveringen.

Det här är ett tillfälle man inte får missa om man funderar på att skaffa ett ställe med bra läge och där man kan implementera sitt eget koncept, eller behålla det som redan finns.
Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare

BH

Bedrudin Hondo

Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   BH

   Bedrudin Hondo

   Europa Commerce Företagsförmedlingen AB

   Mobil: Visa nummer