Medelhavsrestaurang, superläge i Alingsås (ID: 1421)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

8 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

3,5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

310 m2

Hyra

36000 kr/mån

Platser inomhus

140 st

Platser utomhus

80 st

Spriträttigheter

Ja

Öppettider

16-01

Beskrivning av Medelhavsrestaurang, superläge i Alingsås (ID: 1421)

Mäklarjouren har fått äran att erbjuda ett mycket unikt tillfälle för rätt krögare att förvärva en verksamhet med koncept inom medelhavsmat med grekisk mat. Restaurangen är välkänd och erbjuder en miljö fullt av intryck från Grekland och en mix av klassisk och modern design. Restaurangen är belägen i Alingsås, alldeles vid ån. Det är 140 sittplatser inne och ca 80 utomhus, på sommaren är det mycket bra läge för restaurangens uteservering, unikt för Alingsås. Man har ett helt fantastiskt kök i hög kvalité med mycket stora ytor.

Man köpte verksamheten år 2009 och först var restaurangen mindre och då det gick väldigt bra för restaurangen så köpte man upp verksamheterna bredvid och renoverade. Innan Corona var omsättningen på ca 8 miljoner exkl. moms. Lokalen är otroligt påkostad och har många unika kvalitativa detaljer såsom äkta stenväggar, tavlor med mera Köket är stort och har ny ventilationsanläggning, gasolspis, eget kylrum, förråd, kontor, personaltoalett osv. Ytan är ca 310 m2 och hyran ligger på 36 000 exklusive moms. Restaurangen har i princip alltid haft öppet från 16 - 23 tisdag-torsdag samt fredag och lördag till 01, man har inte lunch eller catering. Inriktningen är medelhavsmat/grekisk meny med modern touch. Affären avser en inkråmsaffär med inventarier, goodwill och avtal.

Pris: 3,5 MSEK/bud.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer