Lägg in en bevakning och få email så fort ett bolag läggs ut som matchar dina kriterier!

Bevaka sökningen X

Företag inom Mat & dryck till salu i Norrmalm - Vasastan

Visar 2
Bevaka sökningen

Restauranger till salu i norrmalm-vasastan: Köp eller sälj en restaurang

Vill du köpa eller sälja en restaurang i Norrmalm-vasastan? Med hjälp av Bolagsplatsen kan du köpa den perfekta restaurangen. Just nu finns flera restauranger till salu i Norrmalm-vasastan. Här finner du alltifrån restauranger, nattklubbar, pubar, sportbarer, konditori, gatukök, cafén, catering till salu. Klicka på annonserna för att se bilder, faciliteter, öppettider, tillstånd, ekonomisk information och mycket mer!

Bolagsplatsen kan hjälpa dig att köpa restaurangen som matchar dina krav. Använd filter och anpassa din sökning efter dina kriterier på omsättning, resultat och antal anställda. När du har hittat restaurangen som du vill köpa tar du kontakt med säljaren via formuläret.

Bolagsplatsen grundades år 2006 och är Norrmalm-vasastans största marknadsplats för att köpa och sälja restauranger. Läs vår guide för att få mer information om för- och nackdelar med att köpa en befintlig restaurang eller 6 frågor att ställa innan du köper en restaurang

Kom ihåg att Bevaka din sökning för att få e-mail när nya restauranger blir till salu i Norrmalm-vasastan. Vi rekommenderar även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och utvalda bolag till salu.