Lönsamt assistansbolag med IVO tillstånd

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretag

Grundat

2018

Omsättning

47 Mkr

Anställda

110 st

Prisidé

12 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Lönsamt assistansbolag med IVO tillstånd

Bolaget grundades 2018 och har idag kontor i både Göteborg och Örebro. De erbjuder tjänster inom personlig assistans för barn och vuxna och har tillstånd från IVO för nämnda områden. Tillståndet från IVO bekräftar att verksamheten klarar de krav som ställs för att bedriva och anordna assistans med kvalité och säkerhet. Vidare har Bolaget ett kollektivavtal med kommunal och dem är dessutom medlem hos Vårdföretagarna.

Bolagets organisation bedöms vara mycket tilltaget och samtliga anställa personer vill fortsätta sin anställning även med en ny ägare till Bolaget. Goda arbetsförhållanden har gjort att personalomsättningen vart låg trots att bolaget är relativt litet och nystartat.
Bolaget själva menar att deras mål är att erbjuda en hög kvalitativ assistans som genomsyras av stor glädje och professionalism till vuxna, barn och ungdomar runtom i hela landet. Assistansen sker med stor respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Bolaget har etablerat sig på marknaden som en välrenommerad aktör och har upparbetade goda relationer till kunder och anhöriga samt anställd personal. Bolaget har idag 23 kunder och utför 12000 timmar per månad. Utifrån nuvarande kundstock beräknas bolaget omsätta 47 miljoner kronor år 2022, med en vinst på omkring 2.7 miljoner kronor.

ÖVERLÅTELSEN
Överlåtelsen sker i form av aktieförsäljning av 100 % av aktierna i Bolaget AB.
Indikativt bud mottages för 100% av aktierna
Överlåtelsen sker enligt överenskommelse mellan parterna och säljaren kan frånträda omgående. Nuvarande
ägare bistår självklart för att möjliggöra en bra och smidig överlämning för att underlätta på bästa sätt

RS

Robel Samuels

Din Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  RS

  Robel Samuels

  Fråga Mäklaren

   RS

   Robel Samuels

   Din Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer