Lönsam elfirma med lång historik och stadigt ökande omsättning i Norra Skåne

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

10-20 Mkr

Anställda

10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsam elfirma med lång historik och stadigt ökande omsättning i Norra Skåne

Vi erbjuder en spännande möjlighet att förvärva en väletablerad elfirma med en imponerande historik som sträcker sig över flera decennier. Vår firma har under åren byggt upp en stark kundkrets och har en pålitlig arbetsstyrka på cirka 10 st anställda. Med en årlig omsättning på cirka 10-15 miljoner kronor med lönsamhet har vi en solid grund för framtida tillväxt.

Bakgrund till försäljningen: Bolaget är nu redo för ägarbyte eftersom de nuvarande ägarna, som tog över för ett antal år sedan, har andra affärsengagemang som kräver mer av deras tid. Därför utforskar de möjligheten att överlåta verksamheten till en ny ägare som kan fortsätta bygga och expandera företaget.

Geografisk närvaro: Vår elfirma verkar i Norra Skåne, som primär marknad. Det finns ett stort behov av elfirma-tjänster i området, och vi har både stabila företagskunder och privatpersoner som regelbundet anlitar oss.

Tillväxtpotential: Med en stabil plattform och starka kundrelationer finns stor potential för fortsatt tillväxt. Vår erfarna personal är redo att fortsätta leverera högkvalitativa elinstallationer och -service.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

LE

Lönsam Elfirma

  Fråga Mäklaren

   LE

   Lönsam Elfirma

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer