Lönsam e-handel inom kristaller och stenar (ID: 1557)

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,55 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Lönsam e-handel inom kristaller och stenar (ID: 1557)

Upptäck en unik affärsmöjlighet inom den blomstrande världen av kristaller och stenar! E-handelsföretaget som vi har äran att överlåta har varit en pålitlig aktör sedan 2021 och har tidigare framgångsrikt drivit en fysisk butik. Nu övergår fokus helt till den växande e-handelssektorn, vilket gör denna verksamhet särskilt attraktiv och smidig för nya ägare. Den stora fördelen är den enkla flyttbarheten eftersom endast e-handelsdelen överlåts. Med ett gediget nätverk av pålitliga importörer från olika länder, både inom och utanför EU, har företaget säkrat en konstant tillgång på högkvalitativa produkter.

Hemsidan är lättskött och användarvänlig, administrerad via Quickbutik för smidig drift. Leveransavtal med branschledande aktörer som DHL och Postnord säkerställer effektiva och pålitliga leveranser till kundernas dörrar. Mångsidiga betallösningar genom Klarna, Swish och Nets ökar kundtillfredsställelsen och underlättar transaktionsprocessen. Med en årlig omsättning på cirka 1 miljon SEK, imponerande marginaler och en stabil vinst, har detta företag visat sig vara en framgångsrik investering. Majoriteten av kunderna kommer från Sverige, och det finns en betydande potential att öka intäkterna genom att rikta in sig på marknader i övriga Norden.

Begärt pris: 550 000 kr.

Kontakta oss på Mäklarjouren för mer detaljerad information och ta det första steget mot en lönsam och spännande affär! Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen