Lokal för klinik/skönhet/kontor i Vasa/Landala (ID: 1409)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Skönhet & hälsa

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

148 m2

Hyra

27923 kr/mån

Beskrivning av Lokal för klinik/skönhet/kontor i Vasa/Landala (ID: 1409)

Superlokal med centralt läge i Göteborg. Mycket ljusa och fräscha lokaler. I dagsläget nyttjas lokalen som en ögonklinik. Observera att det endast är lokalen som överlåts, ingen verksamhet. Vid önskemål kan viss inredning och inventarier ingå i överlåtelsen. Lokalen är väl anpassad liknande verksamheter, passar utmärkt för skönhetsklinik, nagelsalong, hudterapeut, men kan även vara lämplig som större ateljé eller arkitekter, redovisningsbyrå, utbildningsverksamhet, skönhetsvård, mäklarverksamhet, IT-konsulter, administrativ förvaltning eller annan liknande verksamhet. (Ej restaurang/café eller frisör).

Det finns 4 rum och väntrum, plus kök. Ytan är ca 148 kvm. Hyran är 27 923 kr per månad (momsfritt). 2 parkeringsplatser ingår i hyran.

Ett fantastiskt tillfälle för rätt person att komma över en väl anpassad lokal till ett bra pris. Detta är en möjlighet som inte ges ofta – att etablera ditt företag i en unik lokal i en attraktiv stadsdel i Göteborg. Lokalen måste upplevas på plats för att ge ett rättvist intryck.

Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Begärt pris: 450 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer