Ledande företag inom IT- och nätinformationssystem

location Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

12 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Ledande företag inom IT- och nätinformationssystem

Ett sällsynt tillfälle erbjuds nu för den strategiska investeraren eller framåtblickande entreprenören. Detta erbjudande innebär en chans att bli delägare i ett framstående företag verksamt sedan 80-talet som specialiserat sig på avancerade IT-lösningar och system för distributionsnät inom områden som el, fiber, fjärrvärme, VA och vägbelysning.

Företagsprofil:

• Vision: Bolaget har som mål att ständigt ligga i framkant med moderna och innovativa lösningar som möter dagens och morgondagens krav inom branschen. Genom nära samarbete med kunder, myndigheter och partners säkerställer företaget högsta möjliga kundnytta.

• Strategi: Med nära samarbete med en av landets största samhällsbyggare och genom att följa standarder som SS-EN ISO 9001, 14001 och 45001, erbjuder man miljö- och arbetsmiljömedvetna IT-lösningar som främjar effektiv och kvalitativ verksamhet.

• Marknad: Företaget tjänar en diversifierad och växande kundbas inom sektorerna för el, fiber, vägbelysning, fjärrvärme och VA, där det finns en stor rikstäckande efterfrågan på företagets produkter och tjänster.

• Historia: Sedan starten har bolaget utvecklats till en ledande aktör inom sitt område, tack vare sin förmåga att anpassa sig till en ständigt föränderlig marknad och sina kunders behov.

Ekonomisk översikt:

• Omsättning: Cirka 12 miljoner kr per år.
• Resultat: Stabilt resultat om cirka 2 miljoner kr per år.

Försäljningsskäl:

Ägaren, en erfaren och välrespekterad branschveteran som grundat bolaget och sitter idag som styrelsemedlem, överväger försäljning på grund av ålder och önskar att en ny ägare ska fortsätta att utveckla företagets potential. Säljaren är öppen för att överväga försäljning av antingen aktierna eller den verksamhet som innehar aktierna.

Unikt erbjudande:

Utöver att förvärva en betydande andel i ett framstående företag, erbjuder säljaren att under en övergångsperiod på ett år aktivt stödja och bidra med sin expertis till den nya ägaren.

Detta är en sällsynt chans att investera i ett bolag med stark marknadsposition, robusta finansiella resultat och en lysande framtid. Intresserade parter uppmuntras att kontakta oss för vidare diskussioner via formuläret i annonsen.

LI

Ledande It- & nätinformationsbolag

  Fråga Mäklaren

   LI

   Ledande It- & nätinformationsbolag

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer