Koreansk restaurang oms 3,8 MSEK (ID: 1494)

location Linköping - Östergötland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

186 m2

Hyra

24800 kr/mån

Platser inomhus

40 st

Platser utomhus

20 st

Beskrivning av Koreansk restaurang oms 3,8 MSEK (ID: 1494)

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att bli ägare till en av Linköpings mest populära restauranger! Denna koreanska BBQ-restaurang har ett fantastiskt centralt läge, bara 800 meter från Linköpings resecentrum och 1 km från Stora torget. Restaurangen har stora fönster som vetter ut mot gatan. Restaurangen har även speciella grillbord, vilket ger en unik matupplevelse för gästerna. Restaurangen har liten konkurrens och det finns stora möjligheter att ta den till nya höjder. Restaurangen har plats för upp till 40 sittande gäster inne och ytterligare 20 platser på uteserveringen. Hyran är 24 800 kr exkl. moms per månad.

Restaurangen har även en pizzaugn som kan användas för att öppna en pizzeria eller en grillrestaurang. På 116 kvm och med en undervåning på 70 kvm finns det gott om utrymme för att skapa en spännande meny och driva en framgångsrik verksamhet.

Tillträde är omgående, så det finns ingen tid att förlora. Köket är välutrustat med ventilation och fungerande maskiner, klart att tas över och driva vidare. Med aktiv marknadsföring finns det stora utvecklingsmöjligheter för den här restaurangen, så varför inte ta chansen att bli ägare till denna fantastiska verksamhet? Man kan även ansöka om serveringstillstånd för att öka omsättningen.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer