Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Komplett bilhall med verkstad & tvätt (ID: 1284)

 • Reparation & underhållTjänsteföretag
 • Plats: Tyresö - Stockholm
 • Omsättning: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Area: 960 m2
 • Hyra: 95000 kr/mån

Beskrivning av Komplett bilhall med verkstad & tvätt (ID: 1284)

Nu finns en fullt utrustad och modern bilvård till salu, med både bilhall för försäljning, verkstad och tvätthall. Lokalen är modern och omfattar totalt 960 kvm fördelat på 240 kvm verkstad, 170 kvm tvätthall och 550 kvm bilhall för försäljning. Lokalen är fullt utrustad samt godkänd av berörda myndigheter. Hyran uppgår till 95 000 kronor per månad exkl. moms. Avgifter för el och vatten tillkommer.

Verkstaden har bland annat 2 liftar inklusive saxlift, däckmaskin samt balanseringsmaskin. Tvätthallen har oljeavskiljare och är i övrigt fullt utrustad med högt i tak med plats för tvätt av lastbilar också.

Försäljningsobjektet erbjuder kunniga och driftiga personer en fantastisk möjlighet till utveckling och goda förtjänster att inhämta. Här finns inga begränsningar för den driftige. Observera att det bara är lokalen med inventarier som säljs, inte företaget som bedriver verksamhet idag.

Mäklarjouren kan lämna mer information till tilltänkta köpare. Dock har huvudmannen ombett oss vidta yttersta sekretess vid förhandlingar med presumtiva köpare och vi har blivit anvisade att teckna sekretessavtal med samtliga intressenter.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76675

  En sida av Corporate Classifieds AB