Komplett asiatisk restaurang i Falkenberg (ID: 1489)

location Falkenberg - Halland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

2-5 Mkr

Prisidé

0,075 Mkr

Resultat

Vinst

Area

122 m2

Hyra

25000 kr/mån

Platser inomhus

80 st

Öppettider

11-20

Beskrivning av Komplett asiatisk restaurang i Falkenberg (ID: 1489)

Välkommen till en fantastisk möjlighet för dig som vill ta över en väletablerad asiatisk restaurang med högkvalitativ mat i hjärtat av Falkenberg. Denna pärla har allt du behöver för att ta din dröm om att äga en framgångsrik restaurang till nästa nivå! Med en blandning av sushi, vietnamesiska, kinesiska och thailändska smaker erbjuder denna restaurang prisvärd mat av bästa kvalitet. Dessutom är atmosfären härlig och kunderna strömmar in från närbelägna bostadsområden och företag.

Lokalen är både trevlig och välskött och har en total yta på 122 kvadratmeter, plus ett källarplan om 60 kvm. Med 80 sittplatser finns gott om utrymme för att välkomna en stor mängd gäster. Hyran är cirka 25 000 kr exkl. moms per månad, värme och vatten ingår, och öppettiderna är generösa från 11–20 måndag till lördag. Just nu genererar restaurangen cirka 10 000 kr i dagskassa per dag i genomsnitt, vilket är en fantastisk inkomstpotential.

Denna restaurang har en lojal och väl inarbetad kundkrets och med mycket ljusa framtidsutsikter är detta en investering som du inte vill missa. Tillträde sker snarast möjligt, det finns stor möjlighet att tjäna pengar inför sommaren då det är mycket turister i Falkenberg så tveka inte att ta kontakt för att boka en visning av denna fantastiska möjlighet!

Pris: 75 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen