Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Hemtjänstföretag Västra Götaland

 • Vård & omsorgTjänsteföretag
 • Plats: Västra Götaland
 • Grundat: 2011
 • Omsättning: 5-10 Mkr
 • Anställda: 10-30 st
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Hemtjänstföretag Västra Götaland

Nu säljer vi ett mindre hemtjänstföretag i Västra Götaland som drivs med lönsamhet. Företaget har gott rykte, nöjda kunder och en god organisation. Man erbjuder idag hemtjänst med kvalitet och utför även en del tilläggstjänster (exempelvis trädgårdsskötsel och snöskottning).

Företaget sysselsätter 20-30 personer, motsvarande cirka 14 heltidstjänster och omsättning uppgår till 7-8 miljoner kronor. Dagens ägare har på relativt kort tid vänt ett negativt resultat till positivt. Man har väldigt nöjda kunder och ett nära samarbete med kommunen man verkar i.

Då ägaren driver flera verksamheter parallellt vill man lämna över stafettpinnen till någon som kan fortsätta utveckla verksamheten vidare och vill ta över ett företag som växer stadigt och med ökad lönsamhet. Verksamhetens främsta styrkor är att man är omtyckt bland kunder och anhöriga, att man lyckats skapa kontinuitet och upplevs som tillgängliga.

En ny ägare har mycket goda möjligheter att expandera eller komma in med sin befintliga verksamhet i en ny kommun och få positiva synergieffekter och öka såväl omsättningen som lönsamheten.

Verksamheten har fått beviljat ett prövningstillstånd och ärendet ska upp i Kammarrätten under våren 2021 då det avgörs om man får ett permanent tillstånd. Företag som redan har beviljade tillstånd ska oavsett kunna ta över verksamheten.

Försäljningen sker under sekretess och för mer information kontakta företagsmäklare Lisa Alfredson. Prospekt skickas ut mot signerad sekretessförbindelse.

Lisa Alfredson

Länia Västra Götaland
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Västra Götaland

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76871

  En sida av Corporate Classifieds AB