Hemtjänstbolag i Stockholm med god ekonomi

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Vård & omsorgTjänsteföretag

Grundat

2015

Omsättning

20 Mkr

Anställda

45 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Hemtjänstbolag i Stockholm med god ekonomi

Bolaget etablerades år 2015 och är idag ett fint och välfungerande privat mångkulturellt företag. Bolaget utför hemtjänst i Stockholms Stad. Nuvarande ägare tog över bolaget 2019. Bolaget har 45 medarbetare och ledorden har varit att skynda långsamt där den absolut största prioriteringen har varit att växa organiskt genom kvalité.

De nya ägarna har sedan övertag av verksamheten ökat omsättningen från 4.500.000 kr år 2019 till 20.000.000 kr för år 2022. Bolaget ökar omsättningen varje månad och prognosen för år 2023 är att omsättningen ska öka till minst 24 miljoner kr med ett bättre resultat än föregående år.

Ledningen säkerställer löpande att bolaget anställer personal av hög kvalité, med rätt inställning och värderingar. För att kunna upprätthålla hög kvalité och samtidigt tillhandahålla korta ledtider har bolaget aktivt valt att kräva en hög nivå på samtliga medarbetare. I verksamheten finns det idag 6 fordon

Bolaget har en vinst per år på 7.5% av omsättningen

RS

Robel Samuels

Din Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  RS

  Robel Samuels

  Fråga Mäklaren

   RS

   Robel Samuels

   Din Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer