Frisörsalong, affärslokal, kontor (1836)

location Uppsala - Uppsala

Din intresseanmälan har skickats

Skönhet & hälsa

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

0,749 Mkr

Beskrivning av Frisörsalong, affärslokal, kontor (1836)

Nu har du chansen att förvärva en mycket attraktiv hyreslokal i ett charmigt 1800-tals hus, där det i dagsläget bedrivs en frisörsalong, med stort skyltfönster mot gatan samt entré. Lokalen är på 65 KVM och har ett strategiskt och bra läge i centrala Uppsala på Sysslomansgatan 9, som är en shoppinggata intill ett stort bostadsområde med mycket folk i rörelse, och goda parkeringsmöjligheter.

Lokalen består av två rum varav ett är i entréplan med kassadisk och fyra arbetsplatser, en schamponering och förvaringsutrymmen. I detta rum finns en spiraltrappa som leder till ett loft på 12 kvm, där det finns möjlighet till att ha annan verksamhet som skönhetsvård eller kontor. Det andra rummet beläget fyra trappsteg upp med stora fönster mot innergården, inrymmer två arbetsplatser, två schamponeringar och förvaringsutrymmen. Mellan dessa rum finns ett pentry med plats för tre personer, samt en toalett med tvättmaskin och torktumlare.

Ny markis över skyltfönster, väl fungerande air kondition, ny tvättmaskin 2021.
En parkeringsplats finns att hyra på innegården, för 721:- kronor per månad.
Entré till lokalen finns även från trapphus i fastigheten. Nyrenoverad och ombyggd ventilation som uppfyller dagens krav för OVK.
Hyreslokalen övertas med kassadisk och inventarier.
Hyreslokalen passar mycket bra som:
- frisörsalong
- skönhetsvård
- tandvård
- vaccinationsklinik
- tatueringsstudio
- blomsterbutik
- butik/detaljhandel

Har man kunskap inom dessa branscher, har denna hyreslokal stora utvecklingsmöjligheter för den som är driven och vill utveckla sin verksamhet.
Hyran är på 12 499: - kronor per månad och fastighetsskatten är på 1 307:- kronor per månad, exklusive moms, som är väldigt förmånlig för dessa ytor. I hyran ingår värme och vatten, sopstation väldigt nära för lättare sophantering.

Tillfälle för seriösa spekulanter som har finansiering klar. Tillträde enligt överenskommelse. Inventarielista upprättas av säljare och köpare vid köp/överlåtelse.
Frisörsalongen säljs för 749 000:- kronor eller bud.

KP

Karl Persson

HEC Mäkleri

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson

   HEC Mäkleri