Flyttapensionen.se - Plattform för tjänstepensioner

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Flyttapensionen.se - Plattform för tjänstepensioner

FlyttaPensionen.se är en plattform som riktar sig mot privatpersoner som vill säkerställa att deras tjänstepensioner är placerade rätt och till lägsta möjliga avgifter. De privatpersoner som fyller i en intresseanmälan blir kontaktade av en extern samarbetspartner för en genomgång av nuläge och där en flytt av tjänstepensionen med stor sannolikhet går att genomföra.

Potentiella samarbetspartners är banker, försäkringsbolag och övriga aktörer på marknaden inom finansiell rådgivning. FlyttaPensionen.se är alltså en extern leadsgenerator för ovanstående potentiella samarbetspartners. Se gärna informationsfilmen (1 minut) på www.flyttapensionen.se!

Tjänster och Funktioner:

• Kostnadsfri sammanställning av ditt pensionssparande: Våra besökare fyller i en intresseanmälan och kontaktas sedan av en extern samarbetspartner. Denna licensierade rådgivare tillhandahåller en fullständig översikt över var kundens pensionssparanden är placerade och vilka avgifter som betalas.
• Förbättringsförslag: Baserat på samlad information presenterar rådgivaren förslag till förbättringar, som kunden fritt kan välja att implementera.

Marknadspotential:
Med en växande äldre befolkning och ökande fokus på effektiv pensionsförvaltning, står plattformen inför enorma möjligheter för skalning och integration med andra finansiella tjänster. Marknaden för pensionstjänster är omfattande och fortsätter att växa, och FlyttaPensionen.se står väl positionerad för att dra nytta av denna trend.

Startklart:
Ägarna har lagt ner omfattande resurser på att utveckla plattformen, hemsidan, förvärva toppdomäner samt filmproduktion. Så snart en framtida ägare har en eller flera samarbetspartners så är denna verksamhet till stor del självgående. En fördel för kommande ägare är ett intresse för marknadsföring (kanske främst Google Adwords
& sociala medier). Verksamheten som sådan går att bedriva helt digitalt, perfekt för någon/några som har en önskan om att kunna driva en lönsam verksamhet oavsett om man befinner sig i Sverige eller utomlands.

Obs! Inga licensieringar eller kompetens inom pensionsrådgivning krävs för att driva FlyttaPensionen.se. Den delen står dina framtida kunder/samarbetspartners helt och hållet för!

Varför sälja?
Ägarna väljer att sälja på grund av andra affärsengagemang som kräver deras
fokus.

Framtida möjligheter: Den framtida ägaren kommer att ha en utmärkt möjlighet att utöka tjänsterna och nå nya marknader. Plattformens robusta tekniska grund och starka varumärke erbjuder en solid bas för fortsatt tillväxt och innovation.

Är du intresserad av att förvärva en nyckelfärdig plattform med stor potential? Kontakta oss via formuläret för mer info.

FP

Flytta Pensionen

    Fråga Mäklaren

      FP

      Flytta Pensionen

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer