Etablerat bolag & varumärke för fönsterbyten i Stockholm

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Bygg & entreprenad

Grundat

2019

Omsättning

2-5 Mkr

Anställda

2-10 st

Prisidé

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Etablerat bolag & varumärke för fönsterbyten i Stockholm

Väletablerat företag med starkt varumärke inom försäljning och montage av fönster och dörrar. Inriktade på fastighetsägare och privatkunder.

Företaget är partner åt ett antal ledande tillverkare och har återkommande arbeten inom montage och service utöver gemensam och egen nyförsäljning.

Verksamheten har idag ca 10-20 inkommande och kvalitativa förfrågningar i månaden på fönsterbyte både åt Fastighetsägare, Privatkunder och BRF, och något som förväntas växa över tid.

Ta chansen att förvärva varumärket, säljorganisationen och partnersamarbeten för att stärka egen befintlig verksamhet med erbjudandet av fönster och dörrbyten, eller förvärva hela bolaget.

Pris förhandlas enligt föreslagna värderingsmodeller med RÄTT köpare och efter diskussion kring upplägg.

Vem är rätt köpare? Vi tror att rätt köpare är ett stabilt bolag inom bygg och entreprenad som vill stärka sin verksamhet med ett nytt varumärke och fler inkommande förfrågningar för att på så sätt växa stabilt. Ett bolag som vill tillhandahålla kvalitativa projekt mot både företag, BRF och privatperson i Stockholm med omnejd.

Omsättning:
2020: 1,5 Mkr
2021: 1,7 Mkr
2022: 2,6 Mkr (estimerad)

Vänliga hälsningar,

MS

Marcus Söderberg

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Fråga Mäklaren

   Telefon: Visa nummer