Etablerad spelbutik ansluten till Direkten-Helsingborg-21014

location Skåne

Din intresseanmälan har skickats

Tobak & spelButik

Omsättning

5-10 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Etablerad spelbutik ansluten till Direkten-Helsingborg-21014

Etablerad spel- och servicebutik i Helsingborg ansluten till Direkten, som ligger i ett större bostadsområde med närliggande industrier. Ett mycket gott exponeringsläge med stora skyltfönster. Gott om parkeringar i direkt anslutning samt goda kommunikationer.
--------
Objektsnummer: 21014

Öppettider:
Alla dagar 09-19

Utbud:
ATG-ombud
Svenska Spel Online
Lös in värdeavier
DHL
Posten
Schenker
Bring
Servicebutik

Pris: 695 000 kr
Omsättning: ca 6,5 miljoner
Hyra: ca 16 000 kr/månad + moms
Yta: ca 180 kvm

_________________________

Nuvarande ägare har bedrivit spelbutik med utökning till servicebutik 2019 i nuvarande lokal sedan ca 27 år tillbaka. Under åren har olika tjänster lagts till för att ge bästa möjliga service samt locka kunder till butiken.

Verksamhetsinriktningen är spel/servicebutik med alla spel, försäljning av livsmedel, betaltjänster, försäljning av tobak, godis, tidningar, drycker med mera. Man har en hel del andelsspel som görs av butiken samt butiksandelar via ATG- tillsammans på www.atg.se samt butiksandelar på www.svenska spel.se har påbörjats sen en tid tillbaka och växer succesivt.

Verksamheten bedrivs i ändamålsenliga lokaler som är anpassade även för att växa med ytterligare sortiment. Sedvanliga säkerhetsåtgärder med larm samt kameror. Lokalen är uppdelad enligt följande: separata avdelningar för spel samt bake-off. Stor försäljningsyta för livsmedel, tobak, godis, drycker med mera, med avlång tillhörande kassadisk med två kassa-avdelningar.

Kylar samt frysar i mycket gott skick i försäljningsdelen. Större förråds-och lagerutrymmen som används till pakethantering. I övrigt finns kontorsdel, personalutrymme samt sanitära bekvämligheter.

Ekonomi. Omsättningen årligen avseende försäljning ligger mellan 5,0 - 5,5 Mkr. Till det kommer provisioner på ca 1,2 - 1,3 Mkr. Bokföring för 2020, 2021 samt fram till den 20 september 2022 finns att tillgå hos mäklaren.

Marknadsföring sker via Direktens hemsida https://direkten.se/ samt sociala medier.

Personalen består av ägare samt 3 anställda, där en är på 40 tim./vecka, en är på 30 tim./vecka samt en är på 20 tim./vecka. Två av de anställda har arbetat en längre tid i verksamheten.

Säljaren äger de flesta av inventarierna förutom kassasystemet som är på leasing , ca 1 295 kr/månad + moms. Leasing på kyl och frys som går ut i mars 2023.

Möjlighet att förvärva en spel/servicebutik med lång och positiv historik och med stabilitet avseende spel och en stadigvarande försäljning av olika produkter. Storlek och utformning av lokalen ger möjlighet till expansion med ytterligare produkter.
________________________

Känner du igen verksamheten, vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

All kontakt sker med ansvarig företagsmäklare. För mer information, vänligen kontakta oss via nedanstående kontaktformulär.
_______________________

Inventarielista upprättas av säljare och köpare vid köp/överlåtelse

_______________________

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

NF

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  NF

  NMK Företagsmäklare

  Fråga Mäklaren

   NF

   NMK Företagsmäklare

   NMK Företagsmäklare

   Telefon: Visa nummer