Etablerad LSS-verksamhet med kollo för ungdomar i Småland

location Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

6,3 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Etablerad LSS-verksamhet med kollo för ungdomar i Småland

På grund av ett generationsskifte, erbjuds nu en väletablerad LSS-verksamhet med fokus på kollo för ungdomar med funktionsnedsättning, till försäljning. Med över 20 års framgångsrik drift, har detta företag utvecklat ett starkt renommé och en unik position inom sitt område.

Företagets unika egenskaper:

Specialiserad verksamhet: Erbjuder anpassat LSS-kollo för ungdomar mellan 10 och 30 år med lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism.
Attraktiva lokaler: Inkluderar möjlighet att hyra de två gårdar där kolloverksamheten bedrivs. Gårdarna är fullt utrustade med allt som behövs för verksamheten. Det ena huset har stor sjötomt. Det andra ligger i en mysig by nära sjön. Tillgång till aktivitetslokaler finns också på gårdarna.
Säsongsverksamhet: Anordnar påskläger, sommarläger i och höstläger. Sammanlagt cirka 9 veckor per år.
Stor potential: Finns stora utvecklingsmöjligheter att utöka kolloverksamheten med fler veckor under året.
Lång erfarenhet: Har anordnat Sommarkollo i Småland i över 20 år
Unikt avtal: Har avtal med IVO om korttidsvistelse enligt 9§ 6 LSS, för ungdomar mellan 10-30 år som tillhör personkrets 1 eller 3. Detta är ett sällsynt avtal som inte är lätt att erhålla.
Gott rykte: Verksamheten är känd för att erbjuda roliga och minnesvärda upplevelser, vilket har bidragit till ett mycket gott rykte och att en majoritet av ungdomarna återkommer år efter år.
Välstrukturerad verksamhet: Verksamheten är väl inarbetad och tydliga rutiner och strukturer finns för alla nivåer av verksamheten.
Stabil omsättning och lönsamhet: Omsättning om 6,3 Mkr med god lönsamhet

Detta är en utmärkt möjlighet för en person eller organisation som vill driva och utveckla en betydelsefull och givande verksamhet inom LSS. Företaget erbjuder en stabil grund, återkommande deltagare och en chans att göra en verklig skillnad i många unga människors liv.

För mer information och för att inleda diskussioner om detta unika affärstillfälle, vänligen kontakta oss via formuläret.

LK

LSS Kollo

  Fråga Mäklaren

   LK

   LSS Kollo

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer