E-handel med nischad och älskad produkt på attraktiv marknad - Hund- och kattborste

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)

Grundat

2018

Omsättning

0-2 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel med nischad och älskad produkt på attraktiv marknad - Hund- och kattborste

Det här företaget har blivit känt för sin unika produkt - borstar som gör livet enklare för hund- och kattägare. Med otroliga kundomdömen och över 10 000 sålda borstar sedan start har företaget etablerat ett varumärke älskat av många. Marknaden i enbart Sverige uppgår till cirka 1,5 miljon hund- och kattägare och har god potential att sälja utomlands. Etablerad E-handel verksamhet med automatiserade flöden ger enorm potential för tillväxt genom att addera fler produkter eller sälja till fler marknader.

Bolaget är lättskött och har drivits som ett sidoprojekt av ägaren som nu väljer att sälja pga andra engagemang.

Etablerat varumärke:
Företaget har varit aktivt sedan 2018 och har en stark närvaro på marknaden. Kundnöjdheten är hög, och försäljningen har varierat mellan 0,5-2,5 MSEK beroende på hur mycket tid ägaren har kunnat dedikera.

Försäljning och lagerhantering:
Direktförsäljning från webbshop via reklam på sociala medier har varit en framgångsrik försäljningsstrategi. Produkterna köps in via en europeisk grossist, tillverkas som white label med egen specifikation och lagras hos ett tredjepartslogistiklager (3PL) som även sköter pack och plock.

Affärsmöjlighet:
Företaget erbjuder en unik möjlighet för den som har tid och resurser att vidga verksamheten från befintlig och modern plattform. Försäljningen sker på grund av att ägaren inte längre har möjlighet att ägna tillräckligt med tid till verksamheten. Med en så älskad produkt och en stark kundbas finns det stor potential för tillväxt och utveckling.

Transaktionshöjdpunkter:
• Cross sell potential – Möjlighet till merförsäljning till över 10,000 nöjda kunder inom attraktivt marknadssegment, bredda enkelt sortimentet med fler produkter.
• Skalbar, älskad produkt på stor och växande marknad – Starkt varumärke med fina recensioner, förberett för att expandera nationellt och internationellt på attraktiv marknad.
• Plattform för tillväxt – Uppsatt och redo att köra, automatiserad och modern e-handelsplattform med integrerade system.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

Besök gärna vår webbplats för mer information sweeperbrush.se

RM

Robert M

  Fråga Mäklaren

   RM

   Robert M

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen