Framgångsrik E-handelsbutik med snabb tillväxt

location Gotland

Din intresseanmälan har skickats

Grundat

2021

Omsättning

10 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Framgångsrik E-handelsbutik med snabb tillväxt

Letar du efter en blomstrande affärsmöjlighet? Nu har du chansen att förvärva en e-handelsbutik med en imponerande tillväxthistorik och stark framtidspotential.

Företagsöversikt:

• Fabrik och produkter: Företaget har egen produktion inom kategorin “hållbara hushållsprodukter” beläget på Gotland. Detta ger full kontroll över produktionsprocessen och kvaliteten på produkterna. Produktionen är flyttbar.
• Omsättning: Företaget grundades för 3 år sedan och har sedan dess upplevt en snabb tillväxt. Redan 2022 omsatte de 6 miljoner kronor. Under räkenskapsåret 2023/24 nådde de en omsättning på 10,5 miljoner kronor. För innevarande år förväntas de omsätta minst lika mycket, men denna gång med vinst.
• Kundbas: Hemsidan har attraherat 35 000 unika kunder och de samarbetar med 100 återförsäljare. Dessutom har de en lojal kundbas med 30 000 e-postprenumeranter, 10 000 följare på Instagram och en återkommande kundfrekvens på 25% för 2024, en siffra som ständigt ökar.
• Varumärkeskännedom: Varumärket är välkänt bland en stor del av den svenska befolkningen. Deras annonser på Meta har de senaste 3 åren fått sammanlagt cirka 72 miljoner exponeringar, fördelat på 4,7 miljoner människor. Detta innebär att 4,7 miljoner svenskar i genomsnitt har exponerats för varumärket 15 gånger var.
• Tillväxtmöjligheter: De har nyligen landat en stor återförsäljare i Sverige som förväntas öka omsättningen ytterligare. Expansion i Finland har utforskats med positiva resultat och erbjuder en fantastisk möjlighet till ytterligare tillväxt. Företaget har en stark kärnprodukt, men har vid flera tillfällen introducerat nya produkter till sortimentet med succé, vilket ger stora möjligheter för vidare expansion i flera riktningar.

Varför köpa?
Det här är en unik möjlighet för någon som vill ta över ett etablerat och snabbt växande varumärke. Med en solid kundbas, beprövade produkter och en stark försäljningskanal är potentialen för expansion enorm. Den nya ägaren kan enkelt bygga vidare på tidigare framgångar och ta företaget till nya höjder.

Kontakt:
För mer information och för att diskutera denna fantastiska affärsmöjlighet vidare, vänligen kontakta oss via formuläret.

Ta chansen att bli ägare till ett företag med en lysande framtid – kontakta oss idag!

FE

Framgångsrik E-handelsbutik

  Fråga Mäklaren

   FE

   Framgångsrik E-handelsbutik

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer