E-handelsvarumärke inom trådlös laddning av mobiler

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0,5 Mkr

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handelsvarumärke inom trådlös laddning av mobiler

Varumärket har sålt tillbehör till smartphones, främst trådlösa laddare, i över 87 länder via återförsäljare på nätet och i fysiska butiker i över 10 länder. I dagsläget finns varumärkets trådlösa laddare på Grand Hotel i Stockholm och de har omnämnts i bland annat Elle Decoration, Living ETC, Vogue och Harpers Bazaar. I kundregistret finns kunder som diamantföretaget De Beers, Selfriges och Europeiska patentverket.

Vid överlåtelse överlämnas befintligt lager om ett värde på ca 100 000 kr (försäljningsvärde 400 000 kr), etablerad kontakt med tillverkare och ett antal nya produkter i produktionsklart stadie (se bild 2 för exempel). Investering i utvecklingen för de nya produkterna är redan gjord och varumärket bedömer att dessa har stor potential, vilket ger en ny driven ägare möjligheter att ta företaget till nya höjder.

Företagsöversikt:

• Produktutbud: Huvudprodukten är en serie trådlösa laddare. Nyligen har nya modeller utvecklats som förväntas driva försäljning framåt.

• Marknad: Produkterna har sålts framgångsrikt både i Sverige och internationellt, med särskilt starka försäljningsperioder via Westwing i tyskland.

• Logistik: Tillverkning sker i Asien med ett lager hos ett tredjepartslogistikföretag (3PL) i Stockholm, vilket förenklar distributionen och minimerar operativa krav.

• Plattform: Verksamheten drivs via Shopify, vilket gör den enkel att hantera även på distans.

Finansiella Höjdpunkter:

• Högsta omsättning via egen Webshop: €40k/månad

• Högsta omsättning via kampanj/återförsäljare: €55k under 3 dagar

• Omsättning 2023: Cirka 500 000 kr utan aktivt arbete från ägare. Höga bruttomarginaler, vilket tyder på en lönsam struktur.

Ägaren engagerar sig nu fullt ut i andra affärsprojekt och har inte möjlighet att aktivt driva detta varumärke, vilket ger en perfekt möjlighet för en ny ägare att ta över och utveckla företaget vidare.

Denna verksamhet skulle vara idealisk för någon med erfarenhet av e-handel och en passion för teknikprodukter/design. En ny ägare med energi och driv kan lätt ta tillvara på denna möjlighet och nya produkter för att skala upp verksamheten och maximera dess potential.

TL

Trådlös Laddning

  Fråga Mäklaren

   TL

   Trådlös Laddning

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer