E-handel inom hållbart mode (ID: 1593)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0,1 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom hållbart mode (ID: 1593)

Ett mycket intressant varumärke för någon som söker en e-handel inom tidlösa och hållbara kläder med tydligt koncept och som är enkelt att administrera. Varumärket handlar om väldesignade kläder med tydligt koncept inom hållbarhet, till privatpersoner via egen- e-handelsplattform byggd i Shopify. Ett unikt tillfälle för en köpare som aktivt vill bedriva e-handel eller som vill komplettera sitt nuvarande sortiment och få tillgång till en ny marknadsnisch (tex. med starkt hållbarhetstänk) eller öka försäljningen till befintliga kunder och stärka sin konkurrenskraft. På grund av annat jobb har nuvarande ägarna tyvärr inte tid att driva verksamheten på heltid längre. När verksamheten drevs på heltid var omsättningen cirka 900 000 kr per år.

Grundarna av verksamheten har designat ett koncept som kombinerar tidlöshet och hållbarhet, vilket gör att produkterna kan användas under många år oavsett förändringar i modet. Överlåtelsen innefattar varumärket med tillhörande rättigheter, domäner, hemsida, kundregister, leverantörskontakter m.m. Även en fungerande e-handel följer med köpet med leveransavtal med Postnord och betallösningar med Klarna, Swish, Mastercard/Visa med mera.

Detta objekt säljes med sekretess. All kontakt sker via mäklaren. För mer information och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren.

Begärt pris: 100 000 kr + varulager.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer