E-handel inom mode/accessoarer med bra vinst (ID: 1585)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

1,25 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom mode/accessoarer med bra vinst (ID: 1585)

Köp en framgångsrik webbutik med 430 000 kr i vinst! Är du redo att ta nästa steg och investera i en webbutik som genererat imponerande vinst? Med tre år av framgångsrik tillväxt, en omsättning på 1,3 miljoner kronor och en vinst på 430 000 kronor, är denna verksamhet redo för nya äventyr.

Varför ska du köpa denna e-handelsverksamhet? Etablerat varumärke: denna webbutik är inte bara ett namn, det är en kraft att räkna med på marknaden. Med 23 000 följare på Instagram har den en stark närvaro i sociala medier. Butikens smidiga hantering av beställningar och leveranser, samt direkt kontakt med inköpsagenter, sätter dig i förarsätet för effektivitet. Marknadsföringssamarbeten: direkta kontakter med Meta, Facebook och agenter kan maximera butikens synlighet och minimera annonskostnader.

Onlinebaserad verksamhet: utan kostnader för fysiska butiker och endast en låg månadsavgift på 1 100 kr med Shopify-plattformen, är butikens framtid kostnadseffektiv. Integrerad med Klarna för smidiga och säkra betalningar, samt flera betalningsalternativ för kundernas bekvämlighet. Snabb leverans: med en leveranstid på 8-12 dagar direkt från leverantör till kund, håller du dina kunder nöjda och lojala. Fokuserad på den svenska marknaden för enkel hantering och tillväxt. Ägaren erbjuder fullständig kunskapsöverföring för att säkerställa en smidig övergång för köparen.

Pris: 1 250 000 kr.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      MA

      Michel Avide

      Mäklarjouren

      Mobil: Visa nummer

        Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

        • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
        • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
        • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
        Berätta mer