E-handel inom design och heminredning 200 000 kr (ID: 1516)

location Borgholm - Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av E-handel inom design och heminredning 200 000 kr (ID: 1516)

En webbutik inom design och heminredning, är nu till salu. Denna etablerade e-handelsplattform erbjuder en imponerande samling av både stora, kända varumärken och unika, mindre kända varumärken. Nu är det dags för en förändring, och vi utforskar möjligheten att sälja denna verksamhet, med e-handelsdelen, som inte är begränsad av geografiska hinder. Denna verksamhet, som grundades under våren 2021, strävar efter att erbjuda kunderna det bästa inom design och heminredning. Även om lönsamheten ännu inte har uppnåtts, öppnar detta en unik möjlighet för potentiella köpare som har öga för framgångspotentialen. Genom att investera i rätt prisnivå finns det utrymme för att locka intressenter som vill driva denna verksamhet till nya höjder.

Under 2022 genererade webbutiken en totalomsättning på 446 000 kr, vilket tydligt visar på verksamhetens potential trots dess litenhet. Man har lagt ner mycket tid och ansträngning på att utveckla webbutiken, inklusive skapandet av högkvalitativa produktbilder och detaljerade produktbeskrivningar. Dessutom bygger webbutiken på Wikinggruppens pålitliga och innovativa e-handelsplattform, vilket garanterar en smidig och säker användarupplevelse.

Nu är det din chans att förvärva denna blomstrande verksamhet inom design och heminredning. Med en välkänd online-närvaro och en stark grund kan du ta över en etablerad e-handelsplattform och leda den mot framgång. Ta steget in i denna spännande affärsresa genom att kontakta oss idag. Låt oss diskutera möjligheterna som väntar dig i förvärvet av denna design- och heminredningsverksamhet.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen