Dammåns Camping – Jämtland

location Åre - Jämtland

Din intresseanmälan har skickats

CampingHotell & turistnäring

Omsättning

1,9 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

2,5 Mkr

Resultat

Vinst

Restaurang

Ja

Beskrivning av Dammåns Camping – Jämtland

Dammån i Jämtland är känt för sitt fina fiske på framförallt lekvandrande Dammåöring. I anslutning till Dammån vid Ågårdarna finns Camp Dammån som nu är till salu. Nuvarande ägare har haft campingen öppen från 1 juni till 31 augusti då fisket i Dammån och Bastuån är tillåtet.

Campingen har 14 platser med el och ca 20-tal utan el och ett stort område för tältning. Det finns 6 stugor på campingen med självhushåll. En med 6-bäddar, två med 4-bäddar och tre med 2-bäddar. De tre större stugorna har kök och WC.

På campingen finns en mycket populär restaurang som lockar många gäster från närområdet utöver campinggästerna. Största delen av den totala omsättningen kommer från restaurangen.

Servicehus finns med tvättstuga och kök. Fräscha toaletter och dusch finns i restaurangbyggnaden.

I anslutning till campingen finns en fisktrappa som sedan 1950 vittjas två gånger om dagen. Alla fiskar mäts, vägs och könsbestäms innan de släpps vidare ovanför fisktrappan.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Försäljning av detta objekt sker i samarbete med Storsjömäklarna i Östersund.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Calle Roos

Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Calle Roos

  Fråga Mäklaren

   Calle Roos

   Länia Företagsförmedling, Västernorrland & Jämtland

   Telefon: Visa nummer