Cigarraffär i Malmö

location Centrum - Malmö - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

HandelInternetföretag (E-handel)Butik

Grundat

2007

Omsättning

4 Mkr

Anställda

0-2 st

Prisidé

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Flyttbart företag

Ja

Area

43 m2

Hyra

4800 kr/mån

Beskrivning av Cigarraffär i Malmö

Den anspråkslösa Cigarraffären är en nischad specialbutik med försäljning av cigarrer, piptobak, cigariller och produkter som humidorer, pipor, tändare och andra tillbehör för god tobakskultur.
Affären startades redan 2007 och har sedan många år ett stabilt och troget kundunderlag, såväl online som i fysisk butik.

Verksamheten bedrivs idag av ett aktiebolag. Det som säljs är inkråm och lager vilket består av fysisk butik och internetförsäljning. Eventuellt kan det vara av intresse att sälja e-handel separat.

Det är aktiebolaget som säljer verksamheten. Årsredovisning och aktuell omsättning går att finna på Alla bolag: https://www.allabolag.se/5567282503/pz-i-malmo-ab

Anledningen till försäljning är kombination av hälsa och kommande pensionering efter 15 trevliga, intressanta och roliga år. Nu är det dags att lämna över stafettpinnen till nya friska tag.
För en smidig övergång kan ägaren vara behjälplig med kunskap och goda råd kring marknaden, butiken, distributionskedjor och försäljningen under en period.

Företaget är ett utmärkt förvärv för en köpare som avser att driva verksamheten vidare i sin nuvarande form, eller för den eller dem som vill använda tillväxtpotentialen till att utöka verksamheten. Butiken har idag underlag för att sysselsätta två personer på heltid.

Tillståndspliktig verksamhet:
Eventuell köpare ska inhämta erforderliga tillstånd från berörda myndigheter för att bedriva denna typ av verksamhet, utdrag ur belastningsregister, övrig bakgrundskontroll och redovisa finansieringen.
Mer information finns att hämta på https://malmo.se/For-foretag-och-verksamheter/Forsaljningstillstand-for-tobak.html

Affärslokalen:
Lokalen är en bostadsrättslokal, med låg avgift, som säljs av ägaren. Bostadsrättsföreningen tillåter inte ägande av juridiska personer. Fakta om lokalen och försäljningen av den finner du hos fastighetsmäklaren Marcus Turesson / Erik Olsson: 0730-27 27 51 marcus.turesson@erikolsson.se

Framtidsmöjligheter:
Omsättningen är idag god men det finnas stor potential för utökning. Ett omfattande kundregister som kan nyttjas med flera tusen e-postadresser från personer som valt att få nyhetsmail. Försäljningen har varit hög, framför allt i den fysiska butiken, trots att nyhetsmail inte skickats ut sedan nära tio år. Verksamheten kan vara lämplig för 2-3 kompanjoner som kan optimera försäljning via fysisk butik och e-handel.

Vad ingår i köpet:
Inventarier i butiker, både den fysiska och internet, inredning, stort varulager, hemsida, emballage för frakt och kundregister. Allt färdigt för fortsatt verksamhet utan uppehåll och inkomstbortfall.

OBS! Besök, avseende överlåtelse, under öppettider är inget positivt för verksamheten. Varken för nuvarande eller efterföljande innehavare. Vänligen respektera detta!
Det finns fyra andra dager i veckan när besök är fullt möjligt.
För mer information och visning vänligen kontakta i första skedet via mail: pz@gotteftermaten.se

Fakta:
Verksamhet: Butik- och online försäljning
Hemsida: www.gotteftermaten.se
Adress: Carl Herslowsgatan 11b
Öppettider:
Torsdagar och fredagar 11.30 – 18.30
Lördagar 10.30 - 14.30
Övriga dagar i veckan används för e-handel

PZ

Peter Zimmermann

PZ i Malmö AB

Telefon: Visa nummer

    Fråga Mäklaren

      Telefon: Visa nummer