café/bistro i city med A-läge (ID: 1500)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

RestaurangMat & dryck

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

1,2 Mkr

Area

65 m2

Hyra

22000 kr/mån

Öppettider

11-18

Beskrivning av café/bistro i city med A-läge (ID: 1500)

Drömmer du om att äga en verksamhet i ett attraktivt och köpstarkt område i stadskärnan? Denna fräscha och populära café/bistro är nu tillgänglig för försäljning och har enorm potential att växa ännu mer under rätt ledning. Med ett strategiskt läge på en vältrafikerad gata drar denna restaurang till sig ett stort antal kunder och har en hög lönsamhet.

Med en yta på cirka 65 kvm och plats för 10–18 sittande gäster, är denna restaurang ett perfekt val för den som vill ha en mysig och intim atmosfär samtidigt som den är lätt att driva. Hyran på 22 000 kr per månad är överkomlig, vilket gör det till en lönsam investering.

Restaurangen är öppen på vardagar från 11–18, lördagar från 12–17 och stängd på söndagar. Dessutom är lokalen flexibel och lämpar sig för att anpassas till olika typer av koncept som sushi, persisk eller annan matstil.

Så ta chansen att investera i denna restaurang och se din dröm om att äga en restaurang bli verklighet. Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Pris: 1 200 000 kr.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer