Blomsterbutik oms 3 MSEK (ID: 1407)

location Tanum - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

BlommorButik

Omsättning

2-5 Mkr

Resultat

Vinst

Area

94 m2

Hyra

10268 kr/mån

Beskrivning av Blomsterbutik oms 3 MSEK (ID: 1407)

Nu finns denna trevliga och mycket väletablerade blomsterbutik till salu! Mycket bra läge i Tanum. Nuvarande ägare har haft butiken sedan år 2010 men den har funnit sedan 2006. Under denna tid har butiken blivit välkänd på och utanför orten. Sortimentet består av blommor och inredningsartiklar som krukor, porslin, vaser, snittblommor, krukväxter etc. Noga utvalda varor av kända och unika varumärken. Man får beställningar både från företag och privatpersoner för begravningar, bröllop, blomsterbud etcetera. Butiken har ett välfungerande samarbete med ICA i samma byggnad vilket genererar extra intäkter genom förlängda öppettider utan egen personal.

Omsättning: 2021 var omsättningen cirka 3 200 000 kr ex moms.
Hyra: 10 268 kr exkl. moms per månad.
Yta: 94 kvm, plus inglasad utegård om cirka 30 kvm.
Öppettider: Mån-fre 10–18, lör 10–14, sön stängt.

Blomsterbutiken ger ett välkomnande och hemtrevligt intryck. Stora skyltfönster som ger bra exponering. Butiken har en öppen planlösning, stor blomsterkyl. Lokalen är genomtänkt och utformad för verksamheten. Det är lätt att ta sig både med bil och med kollektivtrafik till butiken med närhet till buss. Det finns även andra butiker nära som matbutiker, samt restauranger etcetera

Begärt pris: 500 000 kr.
Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

KONTAKT
För mer information och bokning av visning vänligen kontakta oss vi Formuläret.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer