Blomsterbutik i Bjuv (ID: 1366)

location Bjuv - Skåne

Din intresseanmälan har skickats

BlommorButik

Omsättning

0-2 Mkr

Anställda

0-2 st

Resultat

Vinst

Area

86 m2

Hyra

10000 kr/mån

Beskrivning av Blomsterbutik i Bjuv (ID: 1366)

Nu finns denna trevliga och mycket väletablerade blomsterbutik till salu! Mycket bra läge i Bjuv. Nuvarande ägare har haft butiken sedan 8 år. Under denna tid har butiken blivit välkänd på och utanför orten. Sortimentet består av blommor och inredningsartiklar som krukor, vaser, snittblommor, krukväxter etc. Noga utvalda varor av kända varumärken. Man får beställningar både från företag och privatpersoner för begravningar, bröllop, blomsterbud etc.

Hyra: ca 10 000 kr per månad.
Yta: ca 86 kvm.
Öppettider: Mån-fre 9.30-18, lör 9.30-13, sön stängt.

Blomsterbutiken ger ett välkomnande och hemtrevligt intryck. Skyltfönster som ger bra exponering. Lokalen är genomtänkt och utformad för verksamheten. Det finns stora arbetsytor, lager etc. Utanför butiken finns det plats för att sälja uteblommor, planteringar, etc. Det är lätt att ta sig både med bil och med kollektivtrafik till butiken. Det finns även andra butiker nära som systembolag, matbutiker, klädbutiker, restauranger etc. Bra tillfälle för dig som söker inarbetad blomsterbutik.

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

Mäklarjouren kan även hjälpa till med finansiering upp till 10 msek.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer