Bilverkstad med butik i Mellansverige

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

8 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Bilverkstad med butik i Mellansverige

Bolaget som överlåtes driver en bilverkstad på en mindre ort i Mellansverige. Verkstaden som tillhör en välkänd kedja har drivits av nuvarande ägare i 18 år. Under de åren har han byggt upp en stabil och omtyckt verksamhet med nöjda och återkommande kunder.

Verkstaden utför idag service till i stort sett alla bilmärken. Utöver traditionella verkstadstjänster erbjuder man tankstation, däckhotell, gasolförsäljning, släpvagnsuthyrning och paketutlämning. Butik med kiosksortiment, kaffe och butiksbakat fikabröd.
Det finns ingen annan liknande verksamhet på orten så det finns goda möjligheter att utöka med fler tjänster, större sortiment i butik, caféverksamhet, enklare förtäring osv.

Bolaget äger fastigheten som verksamheten bedrivs på, samt grannfastigheten som i dagsläget hyrs ut.
Det här är en bra möjlighet för den som drömmer om att driva en egen bilverkstad. Här kan man ta över en väl fungerande verksamhet i anpassade lokaler, där all utrustning och kunder redan finns. Sedan kan man eftersom utveckla verksamheten vidare.

KONTAKT
Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknad sekretessförbindelse. Vänligen kontakta oss via Formuläret.

Mikael Vestergård

Länia Västmanland

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Mikael Vestergård

  Fråga Mäklaren

   Mikael Vestergård

   Länia Västmanland

   Mobil: Visa nummer