Biltvätt vid infartsparkering med 430 platser vid pendeltåg

location Upplands-Bro - Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Handel

Omsättning

0 Mkr

Prisidé

0,345 Mkr

Beskrivning av Biltvätt vid infartsparkering med 430 platser vid pendeltåg

Affären görs som en inkråmaffär där nytt 3-årigt löpande hyreskontrakt kommer att tecknas mellan hyresvärd och nya hyresgästen.
Handbiltvätt som ligger nära pendeltågsstation där två infartsparkeringar ska byggas med totalt 430 p-platser plus att 1250 villor och lägenheter kommer byggas ett par hundra meter bort inom ett par år).
Området växer kraftigt och många villor har redan byggts utöver de planerade som nämnts ovan, på ena sidan ligger bostadsområde med många nybyggda och äldre villor och lägenheter och på andra sidan ligger stort industriområde med många små och stora företag och åkerier med många bilar plus en stor galoppbana med återkommande regelbundna tävlingar som drar stor publik.

Biltvätten har byggts nyligen, godkänd oljeavskiljare finns och möjlighet och plats finns i lokalen för andra kompletterande verksamheter som bilrekond, däckbyte och däckhotell samt oljebyte, service, mm.
Runt lokalen finns stora ytor och även en annan lokal som lätt kan hyras när verksamheten växer.

Biltvätten är en unik möjlighet för en person som har tålamod och kan tänka sig att arbeta seriöst i ett par år för att bygga upp en verksamhet med mångmiljonomsättning utan att ha betalat särskilt mycket för att överta rörelsen.
Hyran ligger på 17000 kr + moms och möjlighet finns att få hyresrabatt under några månader i början tills verksamheten hinner komma igång på allvar.

Biltvätten har möjlighet att utvecklas till en riktig guldgruva och enda anledningen att jag vill sälja är att jag har andra verksamheter också och hinner inte själv driva biltvätten, jag är beredd att stanna som delägare och bidra med kunskap och stöd med en person som är seriös, arbetsam och villig att lägga ner tid för att bygga upp verksamheten.
Om företaget

Det blir en inkråmaffär där nytt hyreskontrakt tecknas mellan hyresvärd och ny hyresgäst.
Porten är ca 3 m hög och 3,20 m bred.

Tvätthallen är ca 135 kvm (13,5 x 10 m), det finns en kontorsdel med separat ingång på ca 9 kvm (3 x 3 m) samt en köksdel/vilorum på ca 15 kvm där möjlighet för övernattning finns ibland om man behöver jobba övertid, wc och badrum med duschkabin på ca 4,5 kvm.

KP

Karl Persson

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  KP

  Karl Persson

  Fråga Mäklaren

   KP

   Karl Persson