Bilskadecenter med lång erfarenhet av plåt- och lackskador, bilservice och reparationer

location Sverige

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

20-50 Mkr

Anställda

10-30 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Bilskadecenter med lång erfarenhet av plåt- och lackskador, bilservice och reparationer

Bolaget har mer än 45 år i branschen och reparerar ca 2 000 bilar om året. Alla arbeten utförs av egen personal och under samma tak i en verkstad belägen i Stockholmsområdet. Bolaget är väl etablerade på marknaden med ett gott renommé och stabila relationer och samarbeten med sina kunder. För det senaste verksamhetsåret uppgick omsättningen till ca 19,2 Mkr med positivt resultat.

Bolaget bedriver en bilverkstad där de erbjuder plåtreparationer, plastreparationer, billackering samt mekaniska reparationer vilket omfattar service, fyrhjulsmätning, AC-service, däckservice samt glasservice.

Allt arbete utförs av 12 erfarna välutbildade yrkesmän med tillgång till det senaste i modern verkstadsutrustning. Medarbetarnas arbetsuppgifter omfattar skadereparationer, billackering, service, kundmottagning och reservdelshantering.

Bland kunderna finns försäkringsbolag samt företags- och privatkunder. Inom skadeområdet står försäkringsbolagen för ca 90 % av uppdragen och Inom service- och mekanikerområdet är det främst företag och privatpersoner som står för största delen av uppdragen.

Bolaget samarbetar med Volkswagen Group och är certifierade skade- och serviceverkstad för VW, Seat och Skoda samt även certifierad skadeverkstad för Ford.

Fördelar med förvärvet
-Bolaget har en hög kompetens inom de tjänsteområden de erbjuder. Samtliga medarbetare har erforderlig utbildning, är flexibla, engagerade och självgående.
-Bolagets har en modern verkstad utrustad med alla verktyg och specialverktyg som behövs för att laga en bil på ett effektivt och säkert sätt.
-Bolaget är ständigt uppkopplade till "Volkswagen Group Sverige" vilket innebär att de har alla uppdateringar och information om specifika bilar, samt att kunden får en originalstämpel i serviceboken vid service och bibehåller alla garantier.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Alexander Blomqvist

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Alexander Blomqvist

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer