Auktoriserad serviceverkstad inom entreprenadmaskiner och fordon

location Katrineholm - Södermanland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Auktoriserad serviceverkstad inom entreprenadmaskiner och fordon

Sörmlands Maskinservice AB bedriver en auktoriserad serviceverkstad för entreprenadmaskiner, Spol- och slamsugningsbilar samt teleskoplastare. Bolaget bedriver även en mindre reservdelsbutik med lagerhållning av reservdelar samt tillverkning av hydraulslangar. Vidare har bolaget ett antal återförsäljaravtal gällande slangar och kopplingar, fordonsfilter, oljor och svetsgaser. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 5,6 mkr med ett nollresultat.

Bolagets huvudverksamhet omfattar serviceuppdrag för Hitachis entreprenadmaskiner, Rolbas spol- och slamsugningsbilar samt Manitous teleskoplastare.

Bolaget erbjuder tillverkning av hydraulslang samt är återförsäljare av Hydroscands hela sortiment av slangar och kopplingar. Vidare är bolaget återförsäljare av Filtertekniks fordonsfilter, Totals oljor och Sverulls sortiment. Bolaget är även gasagent för Air Liquides svets- och industrigaser.

Bolaget har ett stort upptagningsområde som sträcker sig från Katrineholm till Södertälje, Örebro och Motala med både privat- och företagskunder. Några större företagskunder som kan nämnas är Buschen, Renall, Sanero, Foria, Swoosh, VOAV, Norrköpings Spol- och Industriservice, Katrineholms Kommun med flera. Totalt har bolaget ca 250 kunder i sin kundstock och har under sina verksamma år byggt upp stabila och långsiktiga relationer med sina kunder.

I dagsläget har bolaget tre anställda tekniker, exkl. ägarna. Medarbetarna har hög kompetens inom sina arbetsområden, är flexibla, engagerade och håller en hög servicenivå.

Det finns utvecklings- och expansionsmöjligheter inom nuvarande verksamhet, främst inom klargörning av nya Hitachimaskiner samt service av spol- och slamsugningsbilar, där efterfrågan är stor.

Verksamhetsfastigheten ägs av bolaget och kan ingå som en del av försäljningen. Den är väl anpassad för verksamheten och har ett strategiskt bra läge i Lövåsens industriområde, Katrineholm.

Försäljningen omfattar inkråmet i verksamheten med en prisidé på 3,5 Mkr, samt varulager mot inventerat överenskommet värde.

Länk till annonsen på mäklarens sida

User

Patrik Holm

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Patrik Holm

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer