Apofemme Scandinavia – En ledande aktör inom ekologisk kvinnlig hygien

location Stockholm

Din intresseanmälan har skickats

Beskrivning av Apofemme Scandinavia – En ledande aktör inom ekologisk kvinnlig hygien

Apofemme Scandinavia, ett innovativt och framgångsrikt e-handelsföretag baserat i Stockholm, specialiserat på hudvård och hygienprodukter för kvinnor. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett välrenommerat varumärke med en stark närvaro på online marknaden och genomarbetade försäljningskanaler.

Nyckelfaktorer som gör Apofemme till en attraktiv investering:

• Stark marknadsposition: Apofemme är känd för sitt engagemang i ekologisk tillverkning och har etablerat sig som en ledare inom den ekologiska sektorn för kvinnlig hygien.
• Innovativa produkter: Med produkter som menskoppen, som är utformad för att vara säker, bekväm och hållbar upp till 10 år, erbjuder Apofemme lösningar som sparar pengar och är miljövänliga.
• Engagerad och lojal kundbas: Företaget prioriterar kundtillfredsställelse och har byggt upp en stark och engagerad kundbas genom högkvalitativa produkter och exceptionell kundservice.
• Hållbar tillväxtpotential: Med en etablerad online-närvaro och utmärkta försäljningskanaler finns det betydande möjligheter för ytterligare expansion och skalbarhet både i Sverige och internationellt.

Affärsmöjligheter:

• Expansion av produktlinjen: Potential att utvidga och diversifiera produktutbudet ytterligare.
• Geografisk tillväxt: Möjlighet till internationell expansion, särskilt i marknader som är känsliga för ekologiska och hållbara produkter.
• Förbättrad online närvaro: Vidareutveckla e-handelsplattformen för att öka kundupplevelsen och försäljningen.

Företaget säljs i sin helhet, inklusive alla immateriella rättigheter (varumärken, domännamn), kunddatabaser och leverantörskontrakt. Detta är en perfekt möjlighet för en investerare som är passionerad om hållbarhet och kvinnors hälsa, och som vill ta en etablerad verksamhet till nästa nivå.

Intresserad? För mer information och för att inleda en diskussion, vänligen kontakta oss på via formuläret. Vi ser fram emot att höra från potentiella köpare som delar vår vision om en hälsosammare och mer hållbar framtid.

f

Apo femme

  Fråga Mäklaren

   f

   Apo femme

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer