Bolag med fastighet i Gällivare

location Gällivare - Norrbotten

Din intresseanmälan har skickats

Industri/VerkstadFastigheter

Beskrivning av Bolag med fastighet i Gällivare

Gedigen fastighet med stor potential med alternativa användningsområden. Varm yta 4500m2. 21 500m2 utvecklingsbar tomt. Kan ev. förvärvas uthyrd i delar.

Gällivare är idag en högintressant marknad med omfattande planerade investeringar. Området där fastigheten ligger utgörs primärt av industriområde för lättare industri och handel.

Byggnaden som uppfördes 1971 och har anpassats och renoverats löpande är i ett plan, samt en liten del källare (skyddsrum). Byggnaden inrymmer idag olika butiker inom sport och fritid knutna till samma ägare. Utöver detta finns en mycket omtyckt lunchrestaurang i fastigheten. Tidigare har skilda verksamheter såsom textilfabrik och fönstertillverkning huserat i lokalerna. Byggnadens skick är gott utvändigt, och fräsch invändigt med primärt butiksytor inkluderande ett säkerhetsrum (vapenförråd), men även en del lagerytor samt 6 st kontor. Ursprungligen består fastigheten av två tomter, som fusionerats till en. Merparten av en av tomterna är asfalterad, medan den andra tomten är obebyggd och oasfalterad.

Objektet omfattar totalt knappt 21 500m2 mark, och ca 4 500m2 varmdel i en byggnad. Utöver det finns ett kallförråd om ca 400m2. I anslutning till byggnaderna finns ett 100-tal parkeringsplatser varav ett 40-tal med motorvärmare. Det finns ytterligare en betydande byggrätt. Potentiell hyresintäkt bedöms vara ca 3,2-4,0 mkr.

Företagsmäklare: Stefan Bohm
Fastighetsmäklare: Jonas Mångs

Stefan Bohm

Länia Norrbotten

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Stefan Bohm

  Fråga Mäklaren

   Stefan Bohm

   Länia Norrbotten

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer