Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med

Fastigheter till salu

Bolag med fastighet i Gällivare

 • Industri/VerkstadFastigheter
 • Plats: Gällivare - Norrbotten
 • Byggår: 1979
 • Priside: 25 Mkr
 • Area: 4500 m2
 • Tomtarea: 21500 m2

Beskrivning av Bolag med fastighet i Gällivare

Gedigen fastighet med stor potential med alternativa användningsområden. Varm yta 4500m2. 21 500m2 utvecklingsbar tomt. Kan ev. förvärvas uthyrd i delar.

Gällivare är idag en högintressant marknad med omfattande planerade investeringar. Området där fastigheten ligger utgörs primärt av industriområde för lättare industri och handel.

Byggnaden som uppfördes 1971 och har anpassats och renoverats löpande är i ett plan, samt en liten del källare (skyddsrum). Byggnaden inrymmer idag olika butiker inom sport och fritid knutna till samma ägare. Utöver detta finns en mycket omtyckt lunchrestaurang i fastigheten. Tidigare har skilda verksamheter såsom textilfabrik och fönstertillverkning huserat i lokalerna. Byggnadens skick är gott utvändigt, och fräsch invändigt med primärt butiksytor inkluderande ett säkerhetsrum (vapenförråd), men även en del lagerytor samt 6 st kontor. Ursprungligen består fastigheten av två tomter, som fusionerats till en. Merparten av en av tomterna är asfalterad, medan den andra tomten är obebyggd och oasfalterad.

Objektet omfattar totalt knappt 21 500m2 mark, och ca 4 500m2 varmdel i en byggnad. Utöver det finns ett kallförråd om ca 400m2. I anslutning till byggnaderna finns ett 100-tal parkeringsplatser varav ett 40-tal med motorvärmare. Det finns ytterligare en betydande byggrätt. Potentiell hyresintäkt bedöms vara ca 3,2-4,0 mkr.

Företagsmäklare: Stefan Bohm
Fastighetsmäklare: Jonas Mångs

Stefan Bohm

Länia Norrbotten
 • Telefon: Visa nummer
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Norrbotten
Denna företagsmäklare är medlem i:
Sveriges Företagsmäklares Riksförbund

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/77187

  En sida av Corporate Classifieds AB