Bolag med fastighet Depåvägen i Kiruna

location Kiruna - Norrbotten

Din intresseanmälan har skickats

Kontor Fastigheter

Beskrivning av Bolag med fastighet Depåvägen i Kiruna

Fastighet i bolag i bra läge på gatuadressen Lastvägen 46. Området utgörs primärt av industri och industrihandel, bilhandel, bygghandel, etc.
Byggnaderna omfattar ett till två plan. En byggnad används idag som butik/lager (2008), medan en byggnad är en barackbyggnad innefattande kontor.

Noterbart är att ca 1 000m2 av byggnaden (kontor) just nu omfattas av ett tillfälligt bygglov (2018). Det finns ytterligare byggrätt på fastigheten.

Den senare har i närtid uppdaterats och byggts ut med sadeltak och enhetlig beklädnad i trä. Byggnadernas yttre och inre skick bedöms som bra. Lokalerna bedöms hålla en relativt hög standard, och är flexibla i sin utformning. Det är relativt enkelt att anpassa dem till annan användning. Objektet omfattar totalt knappt 4 000m2 mark, och 1 320m2 uthyrbar area. Hyresavtal t.o.m 2024 och 2025 med potentiella förlängningar. Driftnetto ca 2 mkr. Ytterligare information lämnas efter att sekretessförbindelse signerats. Kontakta mäklaren för ytterligare information.

Företagsmäklare: Stefan Bohm
Fastighetsmäklare: Jonas Mångs

Stefan Bohm

Länia Norrbotten

Telefon: Visa nummer

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Stefan Bohm

  Fråga Mäklaren

   Stefan Bohm

   Länia Norrbotten

   Telefon: Visa nummer

   Mobil: Visa nummer