VD till tillverkare av elektriska båtar

location Finland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

0 Mkr

Beskrivning av VD till tillverkare av elektriska båtar

Vi är ett litet finskt men växande företag inom båtindustrin. Vi siktar stort på den internationella båtmarknaden. Båtmodellen är planerad från grunden för att lämpa sig för elektrisk drift. Produktionen kommer i gång inom 2024. Vi har ett starkt partnernätverk och leverantörskedjan är säkrad. Våra båtar har genom test visat sig vara toppen inom sitt område på den internationella marknaden. Marknaden är väldigt stor, men då främst utanför Finlands gränser.

Vi skiljer oss på massmarknaden med ett helt eget koncept där den bästa kvaliteten och miljövärdena är de viktigaste differentieringsfaktorerna. Vi har redan sålt ett antal båtar till internationella kunder, och ser ett startk sug i marknaden både på konsument- och myndighetssidan.

Vårt teams växer och i detta sammanhang vill vi rekrytera en VD som inte är rädd för utmaningar. Vi ser för oss en VD som har mod att utmana den traditionella marknaden med ett helt nytt koncept. Vi söker internationellt kunnande, öppenhet och entreprenörsanda och en vilja att nå företagets ambitiösa mål. Berätta om din bakgrund, så kontaktar vi dig.

JH

Jukka Huikari

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   JH

   Jukka Huikari

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer