Väl inarbetad verksamhet inom billackning

location Skellefteå - Västerbotten

Din intresseanmälan har skickats

Reparation & underhållTjänsteföretag

Omsättning

5-10 Mkr

Anställda

2-10 st

Resultat

Vinst

Beskrivning av Väl inarbetad verksamhet inom billackning

Lackis Ove Degerman AB bedriver en väl inarbetad verksamhet med gott renommé inom billackering och platsreparationer av främst personbilar men även av MC och skotrar. Bolaget är beläget i Skellefteå och har lång erfarenhet i branschen med upparbetade och stabila kundkontakter. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 8 Mkr.

Bolaget består idag av sju anställda medarbetare varav fem billackerare, en platsreparatör samt en medarbetare inom ekonomi och administration.
Medarbetarna har specialutbildning på lackering och plastreparationer och Bolaget är auktoriserade av BilPlastTeknik (BPT), MRF (Motorbranschens Riksförbund), med vad det innebär som plastreparatörer och billackerare. MRF är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad. De ställer höga krav på de som är medlemmar, detta gäller inte minst affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens.

Verksamheten bedrivs i välanpassade och strategisk belägna lokaler på Verkstadsvägen 16A, ca 4 km söder om centrala Skellefteå.

Bolaget samarbetar med samtliga plåtverkstäder i Skellefteå samt de försäkringsbolag som är anknutna och arbetar mot verkstäderna. Bland Bolagets största kunder återfinns Bilbolaget Nord AB, Bilia Bildahl AB, Logarts Bil AB, Burlin Motor AB. Med dessa kunder har Lackis även samarbetsavtal.

Det finns stora möjligheter för en ny ägare med rätt driv och förutsättningar att utveckla Bolaget ytterligare. Bland annat finns en marknad inom lackering av veteranfordon och husbilar samt hästtransporter.

Skellefteå har allmänt haft en stor expansion under de senaste åren och befolkningen fortsätter att öka. Inflyttningen är stor då den nya batterifabriken, Northvolt, kräver både nationell och internationell arbetskraft. Kring den nya batterifabriken startar även flertalet nya företag som ska agera underleverantörer för batterifabriken och som även de kräver arbetskraftinvandring.

Katarina Bogardi

Bolagsbron

Telefon: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  Katarina Bogardi

  Liknande Företag till Salu

  Fråga Mäklaren

   Katarina Bogardi

   Bolagsbron

   Telefon: Visa nummer