Unikt E-handelsföretag inom håraccessoarer och smycken – Pieces by bonbon

location Kalmar

Din intresseanmälan har skickats

Internetföretag (E-handel)

Grundat

2018

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Unikt E-handelsföretag inom håraccessoarer och smycken – Pieces by bonbon

Har du drömt om att äga en framgångsrik e-handelsverksamhet med en stark marknadsposition och en passionerad kundbas? Då är Pieces by bonbon det perfekta företaget för dig. Efter en framgångsrik 2019, har detta varumärke blivit en eftertraktad aktör inom skönhetsbranschen och salongssektorn i Sverige.

Om företaget: Pieces by bonbon föddes ur en passion för trendiga håraccessoarer och smycken och en djup förståelse för konsumenternas behov. Grundaren skapade en unik produktlinje för att möta den här efterfrågan och etablerade det välkända varumärket Pieces by bonbon. Idag har företaget blivit en av Sveriges mest populära "accessoarmärken," känt för att erbjuda högkvalitativa produkter som är både trendiga och eftertraktade.

Varför säljs företaget? Företaget är nu till salu på grund av ägarens andra åtaganden som kräver prioritering. Trots en tidigare årlig omsättning på 4 miljoner SEK med en vinst på 600 000 SEK, har ägaren inte kunnat engagera sig i verksamheten de senaste två åren av hälsoskäl. Det är en fantastisk möjlighet för en ny ägare att ta över och fortsätta att bygga på denna redan framgångsrika grund.

Företagets höjdpunkter:
• Etablerat varumärke med en stark närvaro inom skönhetsbranschen och bland salongskonsumenter.
• Aktiv närvaro på populära e-handelsplattformar som Amazon och Zalando-Sverige och Zalando-Tyskland.
• Imponerande kundstock med 700 butiker som kunder, vilket ger en stabil och varierad försäljningskanal.
• Varulager med ett uppskattat värde av 500 000 SEK inkluderat i försäljningen, vilket ger en perfekt start för den nya ägaren.

Detta är din chans att äga och driva ett framgångsrikt e-handelsföretag med en beprövad framgångshistorik. Med Pieces by bonbon kan du fortsätta att erbjuda högkvalitativa håraccessoarer och smycken till en lojal kundbas och utvidga företagets potential ytterligare.

Kontakta oss nu för mer information och för att uttrycka ditt intresse. Denna möjlighet kommer inte vara tillgänglig länge, så tveka inte att ta kontakt och ta steget mot att äga Pieces by bonbon.

RH

Rebecka H

  Fråga Mäklaren

   RH

   Rebecka H

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen