Tryckeri i Göteborg

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Reklam, marknadsföring & designTjänsteföretag

Grundat

1987

Omsättning

15 Mkr

Anställda

6 st

Prisidé

10 Mkr

Resultat

Vinst

Flyttbart företag

Ja

Beskrivning av Tryckeri i Göteborg

Unikt tillfälle att förvärva detta lönsamma, etablerade tryckeriet som blickar tillbaka på en lång och väldokumenterad historik av att förstå och leverera det som små och medelstora företag behöver inom sin marknadsföring. Genom sina år i branschen har de slipat sitt kunnande till att bli experter på att analysera och optimera kampanjer, vilket positionerar dem som en ovärderlig partner inom grafisk kommunikation.

Deras förmåga att snabbt anpassa sig till de unika visioner och behov inom grafisk kommunikation, tillsammans med deras exceptionella kundanpassning, gör dem till en oumbärlig kraft inom grafisk design. Oavsett om målet är att skapa visuellt slående trycksaker eller att förstärka varumärket med innovativa grafiska lösningar, är detta tryckeri redo att omvandla visioner till konkreta resultat som verkligen sticker ut.

Denna investeringsmöjlighet i bolaget framstår som högst lockande av flera övertygande skäl:

En Historia av Framgång: Bolaget har en pålitlig och stabil historik av imponerande resultat. Deras förmåga att leverera även under utmanande omständigheter, inklusive pandemins påverkan, talar för deras pålitlighet och uthållighet.

Lönsamhet och Tillväxtpotential: Bolaget har visat sig vara betydligt lönsamt och samtidigt uppvisar det potential för framtida tillväxt. Detta innebär att investerare kan förvänta sig att maximera sin avkastning.

Stark Kundbas och Diversifierad Portfölj: Bolaget betjänar en bred och varierad kundbas, vilket inkluderar informationsbyråer, köpcenter, teatrar, läkemedelsbolag, försäkringsbolag och internationella el- och byggföretag. Denna mångfald skapar en solid grund för inkomst och minskar riskerna.

Högkvalitativa Tjänster: Med en stark fokus på högkvalitativa tryck- och grafiska tjänster har bolaget byggt upp ett gott rykte. Kunderna är kända för att vara mycket nöjda med det arbete som levereras, vilket stärker bolagets position som en respekterad partner i branschen.

Erfaren Ledning och Framtidsinriktad Vision: Med en ägare som har över decennium av branscherfarenhet och som är redo att stödja en smidig övergång, är bolaget välpositionerat för fortsatt framgång och tillväxt.

Utmärkt Avkastningspotential: Baserat på en grundlig avkastningsvärdering och bolagets solid prestation, framträder bolaget som en investering med en stark potential att generera betydande avkastning.

För att framgångsrikt driva företaget bör en köpare inneha en stark förmåga inom försäljning och relationsskapande med kunder, då den nuvarande ägaren hanterar alla försäljningsaspekter gentemot kunder. Samtidigt är den nuvarande ägaren villig att stanna kvar under en övergångsperiod på något år för att säkerställa en smidig kunskapsöverföring och kontinuitet i kundrelationerna.

För mer information krävs sekretess, vänligen kontakta mäklaren.

User

Charlotte Fornander

Länia Västra Götaland

Telefon: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   Charlotte Fornander

   Länia Västra Götaland

   Telefon: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen