Superfräsch sushibar i Svenljunga (ID: 1396)

location Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Restaurang - Asiatisk & sushiMat & dryck

Omsättning

0-2 Mkr

Resultat

Vinst

Area

100 m2

Hyra

7800 kr/mån

Platser inomhus

25 st

Beskrivning av Superfräsch sushibar i Svenljunga (ID: 1396)

Superfräsch sushibar belägen i Svenljunga finns nu till försäljning! Verksamheten är strategiskt belägen centralt på orten, med närhet till både butiker, företag och boende i området.

Lokalen om 100 kvm är både trevlig och välskött. Hyreskostnaden är endast cirka 7 800 kr per månad inklusive moms. Antal sittplatser är 25. Lokalen är nyligen renoverad och allting är i prima skick. Samtliga inventarier och inredning är nya och mycket fräscha. Öppettider: mån-tors 11–19, fredag 11–20, lör-sön 12–20.

Omsättningen är cirka 120 000 kr per månad. Det är många avhämtningskunder som kommer in för att hämta sushi. Man har också ett samarbetsavtal med ICA för leverans av sushi och det finns stor möjlighet att öka omsättningen genom att leverera till fler butiker.

Observera att överlåtelsen avser bolagsaffär, bolaget är skuldfritt och har inga lån.

Pris: 650 000 kr eller bästa inkommande bud.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer