Oerhört lönsamt utbildningsföretag inom maskiner och truckar

location Ludvika - Dalarna

Din intresseanmälan har skickats

UtbildningsföretagTjänsteföretag

Omsättning

3,6 Mkr

Resultat

Vinst

Generationskiftesföretag

Ja

Beskrivning av Oerhört lönsamt utbildningsföretag inom maskiner och truckar

Beläget i närheten av Ludvika, erbjuder vårt etablerade utbildningsföretag en unik möjlighet att förvärva en framgångsrik verksamhet inom utbildning. Vårt företag har fokus på att öka säkerheten i det dagliga arbetet och har en stark närvaro i framförallt Svealand, Norrland och Stockholm.

Företaget i korthet:

• Utbildningsinriktning: Vi specialiserar oss på utbildningar för att säkerställa att arbetstagare är kompetenta och säkra i sin yrkesutövning. Vi erbjuder utbildningar inom områden som truckkörning, krankörning, grävmaskinhantering, lastmaskinsoperatörskap, saxlift/skylift, arbetsmiljö och travers.
• Geografisk spridning: Majoriteten av våra uppdrag är Svealand, Norrland och Stockholm men vi betjänar även kunder andra områden. Norrland erbjuder enorm efterfrågan och tillväxtpotential på grund av den pågående ekonomiska expansionen.
• Stora kunder: Vi har några av de största arbetsgivarna i närheten av Ludvika som nöjda kunder, som planerar att anställa tusental kommande åren
• Enmansdrift med imponerande lönsamhet: Företaget drivs av en enskild ägare och har en årlig omsättning på 3,6 MSEK med en imponerande nettovinstmarginal på 40%.
• Maskinpark: Företaget har en maskinpark med ett värde på 1 Mkr, bestående av 4 st grävmaskiner, 1 lastbil, 4 st truckar och 2 hjullastare.

Ägaren är öppen för att sälja hela verksamheten, alternativt enbart maskinparken.
Denna unika affärsmöjlighet är idealisk för den som är intresserad av att investera i en väletablerad företagsverksamhet med stark lönsamhet och stor tillväxtpotential.

Vänligen kontakta oss via formuläret för mer information.

CD

C D

  Fråga Mäklaren

   CD

   C D

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss

    Stolt samarbetspartner till

    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen
    bolagsplatsen