Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Lönsam godisbutik med AAA-läge (ID: 1307)

 • Kiosk & godisButik
 • Plats: Göteborg - Västra Götaland
 • Omsättning: 5-10 Mkr
 • Anställda: 0-2 st
 • Resultat: Vinst
 • Area: 140 m2
 • Hyra: 19600 kr/mån

Beskrivning av Lönsam godisbutik med AAA-läge (ID: 1307)

Göteborgs bästa godisbutik med AAA-läge är till salu! Butiken hade under 2019 en årsomsättning på 12 600 000 kr inkl. moms med en genomsnittsmarginal på 40%. Hyran är väldigt förmånlig; 19 600 kr exkl. moms på en öppen butiksyta på 140 kvm. Under 2020, med anledning av covid-19 och förlorad tobakstillstånd sjönk omsättningen till 8 500 000 kr inkl. moms och idag gör butiken en genomsnittskassa på ca 15 000 kr per dag. Butiken har även nyligen blivit ombud för Bring och Foodora (ej inräknat i omsättningen ovan).

Efter att restriktionerna från covid-19 försvinner kommer omsättningen att stiga kraftigt och med tobakstillstånd kan en duktig ägare snabbt återfå omsättningen från 2019 eftersom butiken har ett mycket bra läge och har ett väldigt gott rykte bland kunderna. Området har genomgått ett ansiktslyft senaste åren och är nu tätt bebyggt med bostadsrätter. Närheten till områdena i Östra Göteborg innebär ett stadigt kundflöde. Flera närliggande moskéer medför normalt bra kassor på fredagar efter fredagsbönen. Butiken är känd för sitt goda sortiment av halalgodis.

Butiken säljs pga. flytt och ägaren vill inte att kvaliteten på butiken sjunker då hon inte kan närvara själv. Verksamheten kan drivas med en personal på vardagar och 2 personal på fredag- och lördagskvällar. Obs, bolaget går med vinst och samtliga bokföringsmaterial lämnas vid personligt besök.

Öppettider: 8 till 24.
Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Michel Avide

Mäklarjouren
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Mäklarjouren

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: https://www.bolagsplatsen.se/a/76958

  En sida av Corporate Classifieds AB