Gatukök i Göteborg oms 1 800 000 (ID:1562)

location Göteborg - Västra Götaland

Din intresseanmälan har skickats

Omsättning

1,8 Mkr

Prisidé

1,5 Mkr

Resultat

Vinst

Hyra

25000 kr/mån

Platser inomhus

25 st

Platser utomhus

70 st

Öppettider

vardagar: 09-21 helger: 10-21

Begärt pris

1,5 MSEK.

Beskrivning av Gatukök i Göteborg oms 1 800 000 (ID:1562)

Välkommen till detta väletablerade och lättdrivna gatukök som nu erbjuds till salu, strategiskt beläget i närheten av både företagsområden och bostadsområden i Göteborg. Detta är din chans att äga ett fantastiskt gatukök! Gatuköket har en strategisk placering med närhet till företag och boende, vilket säkerställer en bra genomströmning av kunder.

Med en beräknad årsomsättning på cirka 1,8 MSEK och en positiv lönsamhet, erbjuder detta affärstillfälle en lovande ekonomisk tillväxt. Före pandemin har omsättningen varit cirka 5-6 MSEK. Invändigt är kökets logistik optimerad med moderna maskiner, vilket säkerställer smidig drift och effektivitet.

Med öppettider från vardagar 09–21 och helger 10–21, har du möjlighet att maximera intäkterna genom att betjäna kunder både under veckan och helgerna. Erbjud en trivsam atmosfär med 25 sittplatser inomhus och 70 platser utomhus, perfekt för kunder att njuta av sina måltider.
Markhyran är förmånlig med endast cirka 25 000 kr, momsfritt, vilket ytterligare ökar lönsamheten.

Begärt Pris: 1,5 MSEK.

Ytterligare siffror och detaljer om omsättning och lönsamhet tillhandahålls vid förfrågan. Detta är en unik möjlighet som inte bör missas! För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide. Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

Länk till annonsen på mäklarens sida

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer

    Sälj ditt bolag via Sveriges största plattform

    • Tusentals lyckade försäljningar - bli en av våra nöjda kunder
    • Anonyma annonser för att skydda din integritet och trygghet
    • Vi hjälper dig hitta en företagsmäklare, få en oberoende värdering eller sälja direkt via oss
    Berätta mer