Företag inom försäljning av ved (ID: 1475)

location Örebro - Örebro

Din intresseanmälan har skickats

Annan handelHandelInternetföretag (E-handel)

Omsättning

0-2 Mkr

Prisidé

2 Mkr

Resultat

Vinst

Beskrivning av Företag inom försäljning av ved (ID: 1475)

Företaget bedriver verksamhet inom försäljning av ved till privatkunder. Produkterna har ursprung från närområdet. Försäljning sker både på plats och via egen hemsida samt beställningar på mail och telefon till kunder. Man har både försäljning för avhämtning och leverans. Produkterna köps in från ett antal olika återförsäljare och huggs och paketeras i säckar på plats. Nuvarande ägaren har egen plats för paketering/försäljning som kan upplåtas till nya ägaren.

Nuvarande innehavare har drivit verksamheten i 25 år och den är mycket välkänd och med gott renommé. Verksamheten går mycket bra och redovisar lönsamhet varje år. Omsättning under senaste räkenskapsår landade på cirka 1,5 MSEK med god vinst. Marknaden är just nu expansiv på grund av ökade elpriser med mera.

Verksamheten är välskött och mycket enkel att driva. Man får en väl inarbetad verksamhet som det bara är att fortsätta driva.

Begärt pris: 2 000 000 kr, för namn, goodwill och hemsida. Observera att ägaren kan tänka sig att sälja maskiner också tillhörande verksamheten utöver köpeskillingen. Övrig information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Mäklarjouren. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Mäklarjouren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Mäklarjouren och ansvarig mäklare Michel Avide.

MA

Michel Avide

Mäklarjouren

Mobil: Visa nummer

  Företagslån

  “Vi vet att varje företag har unika behov och erbjuder därför anpassade finansieringslösningar med företagslån upp till 10 000 000 SEK och 60 månaders löptid”

  Ansök kostnadsfritt

  Din intresseanmälan har skickats

  Fråga Mäklaren

  MA

  Michel Avide

  Fråga Mäklaren

   MA

   Michel Avide

   Mäklarjouren

   Mobil: Visa nummer